Wpis z mikrobloga

Mirki,

Piszę bo nie wytrzymie.
Chodzi o ten wpis https://www.wykop.pl/link/4188809 i sytuacje psa tego bezmozga.
Tak sobie myślę że jest 807 osób obserwujących ten tag, czyli pewnie o sytuacji psa kilka osób nie dowiedziało się dzisiaj (jak np. Ja) .

Zgłoszenie takiej sprawy oraz wysłanie maila do tozu zajęło mi dzisiaj 5 minut (z piwnicy nawet nie wstałem od kompa) , jutro zajmie mi kolejne 5 minut aby zadzwonić ponownie gdzie trzeba z prośbą o interwencję.

Zastanawia mnie ilu z was drodzy oglądający dany pato stream śmiejąc się z wybrykow tego wielkiego polityka i grzejąc dupe w domu pomyślało o psie i postanowiło to zgłosić.

Jak ktoś ma jakieś wewnętrzne opory albo nie wie jak albo gdzie zgłosić taka sytuacje albo podobna polecam znaleźć wojewódzki oddział toz (towarzystwo ochrony zwierząt) lub policję/straż miejska. Ewentualnie niech napisze do mnie to ja pomogę, pamiętajcie zwierzęta nie mówią i nie walczą o swoje prawa, my jako bracia starsi powinniśmy im pomóc
#kononowicz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wojjaskula: To fajnie, teraz pomnóż to co zrobiłes razy 120 i dodaj 3 policyjne wizyty w tym 1 toz'u i 50 straży miejskiej.
A teraz spotęguj to do iloczyniu w-------a służb mundurowych w tej sprawie, bo okazało się że dostają tych wezwań od trolli milion tygodniowo.
  • Odpowiedz