Aktywne Wpisy

Duszeczek +6
Jak oceniacie te buty, są ładne, czy nie?
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Ładne buty?
- Tak 59.9% (861)
- Nie 40.1% (576)

lajsta77 +204
#czytajzwykopem niestety, jakbym zapamiętał przynajmniej 10 % tego co w życiu przeczytałem to byłbym geniuszem.

#lidl #gotujzwykopem #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@lewymaro: mam frytownicę beztłuszczowa zelmer i szczerze mówiąc, to te frytki takie średnie wychodzą. Obojętnie czy smażę raz, na dwa razy, zgodnie z instrukcją dołączoną czy inaczej. Tj. są smaczne - pieczone ziemniaki, czasem się uda, że są chrupkie na wierzchu, ale nie do porównania z frytkami z oleju. Głównie używam jako takiego mniejszego piekarnika,
@fiszifiszi Dobra, dobra xd jeden #!$%@?, ale frytki muszą być chrupkie a z tego raczej to tak średnio.
@fiszifiszi: pozwolę sobie odpowiedzieć ;) ja w dołączonej instrukcji mam, żeby upiec je przez 20 minut w 180 stopniach a potem przez 15 minut w 200. Dodatkowo najpierw muszą pół godziny się moczyć w wodzie z łyżką cukru. Przed włożeniem do frytownicy można polać trochę olejem. Ale nigdy jeszcze nie wyszły dobre w takim czasie pieczenia, zazwyczaj w sumie trwa to około 45-55 minut. Zależy jeszcze
@LuminouShadow: jak się uda to są dobre :D jak robię cały koszyk to pojedyncze jednostki trafiają się chrupkie - pewnie kwestia tego, że jest ich po prostu dużo i każda ma inny kształt. Jakbym włożyła jednego ziemniaka i rozłożyła równomiernie to pewnie by wyszły chrupkie. A tak to średnio. Zresztą, efekt jest porównywalny do
Komentarz usunięty przez autora
@fiszifiszi: ja mam płytkę elektryczną więc nawet w oleju musiały być z pół godziny ;_;