Mam tu taką #elektronika #esp8266 z wbudowanym ekranikiem OLED. I robię #programowanie. Może mirki z #grafika wiedzą czy gdzieś jest galeria obrazków do pobrania w formacie XBM. Pewnie łatwiej skalować samemu, no ale może jest taka galeria...
Ogólnie, to szukam jakichś "buziek", chcę by urządzenie w ten sposób informowało o skażeniu powietrza.
@dzban_lesny: W Gimpie można sobie ładnie wyeksportować. Jestem jedynie ciekaw czy ktoś słyszał o gotowcach dla wyświetlaczy. Dla ekraników alfanumerycznych typu WC1602A0 widziałem gdzieś gotowe grafiki.
sobie samemu
Niestety stałem chyba w innej kolejce jak talenty rozdawali i rysowanie bardzo źle mi idzie.
@wiecejszatana: jak pisałem powyżej, prawie 9 dolarów do kupienia na aliexpress. Jest to moduł firmy Heltec i znajdziesz go (oraz podobne) wpisując "esp oled". Są nawet i z bluetooth na pokładzie. A tu inny przykład:
@wiecejszatana: Mały edit jeszcze... To co znalazłeś w PL jest jak mi się wydaje jedynie płytką z wyświetlaczem, sam ESP jest na drugiej płytce, która nazywa się "Feather". https://www.adafruit.com/feather
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
I robię #programowanie.
Może mirki z #grafika wiedzą czy gdzieś jest galeria obrazków do pobrania w formacie XBM.
Pewnie łatwiej skalować samemu, no ale może jest taka galeria...
Ogólnie, to szukam jakichś "buziek", chcę by urządzenie w ten sposób informowało o skażeniu powietrza.
źródło: comment_2jW24TsFvmCcXfJ9pJohdJ4xzZCKTA2u.jpg
Pobierz@defoxe: raczej nie, natomiast może znajdziesz pod "monochrome pixel art"
@RicoElectrico: powiem ci, że trop ciekawy...
@Solitary_Man: Sporo jest podobnego typu. Ten ma 32 MB pamięci (ponoć) i kosztuje $8.98.
Firma Heltec je wypuściła, są też w wersji dla sieci LoRa.
@dzban_lesny: W Gimpie można sobie ładnie wyeksportować. Jestem jedynie ciekaw czy ktoś słyszał o gotowcach dla wyświetlaczy. Dla ekraników alfanumerycznych typu WC1602A0 widziałem gdzieś gotowe grafiki.
Niestety stałem chyba w innej kolejce jak talenty rozdawali i rysowanie bardzo źle mi idzie.
Jak to sie nazywa, ile to kosztuje, gdzie to možna kupić?
Chcę chcę chcę
A tu inny przykład:
źródło: comment_IJOFQmltNxZIsNPnzhi4TG3HnwLnOzKC.jpg
PobierzPoszukam na chińskim portalu aukcyjnym
źródło: comment_3yp06mbn8vtRk7yGOq0Sd7lsI8bRtI8Y.jpg
Pobierz@wiecejszatana: 85,50 zł brutto (ʘOʘ)
( ͡º ͜ʖ͡º)
https://www.adafruit.com/feather
I kosztuje kolejne 96 zł