Aktywne Wpisy
PomocnikBob +11
Audytobywatelski zapowiedział odcinek z Podkarpacia, a dokładnie z zakładów produkujących uzbrojenie dla Wojska Polskiego i nie tylko. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Dla mnie chłop nie ma najmniejszych zahamowani dla atencji. Racja ma prawo nagrywać w miejscu publicznym i śmiesznie się oglądało, jak próbowano go ganiać spod jakichś prywatnych firm czy ambasad, przez ludzi nieznających prawa. Dla mnie zaczął przeginać, nagrywając obiekty infrastruktury krytycznej. Teraz robi wycieczki pod zakłady zbrojeniowe,
josedra52 +64
Szkoda mi Lewego. Marzył o tej Barcelonie i wkońcu mu się udało, z tym, że ta Barca o której marzył już nie istnieje. To już nie faworyt do wygrania LM a zwykły europejski średniak.
Ten transfer to tak jakby odpalić GTA Vice City po Cyberpunku 2077, niby jakaś nostalgia jest ale to już kompletnie inny poziom. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mecz #fcbarcelona
Ten transfer to tak jakby odpalić GTA Vice City po Cyberpunku 2077, niby jakaś nostalgia jest ale to już kompletnie inny poziom. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mecz #fcbarcelona
#heheszki
To odbitki z mbanku xD ale jeżeli przyszły bezpośrednio od pracodawcy to mi tam pasuje :D
Zacznij liczyć te 'kilka' xD
Komentarz usunięty przez autora
Gdzie Ci podwieźć? :D
Ja też nie wierzyłem, jak się do mnie odzywali na behance. Myślałem ze to scam xD
A jedno spore, pod jedną dość znaną markę o której niestety ale mówić nie mogę. I było z opcją kontraktu, no i dziś kontrakt parafowany. I ogarniają mi przelot do siebie bym firmę poznał, a sama praca będzie zdalna :D
Jesteś pewien? Jeden z tych plików to 8k... teraz sam zdecyduj który ; )
@Kayleigh: *na kogo
Trochę wincyj cumplu, jeden z tych plików setek ma 8k :)
Nadal szału nie robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
p.s. bycie biednym to nie wstyd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A kto powiedział, że to wstyd? :)
Jeszcze zbyt mało by mówić mi pan xD
Niestety z rozpędu obydwie wycięli, a zapłacili za jedną ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Każdy może :D
Taki dobry to nie jestem niestety
Musiałem zapłacić za ochronę
Ja mu pieniądze ten mi rachunki xD
Niestety, plebs od czegoś też musi zacząć :D
##!$%@?
Dokładnie tak, Maciej wróżysz jak z nut.
Od tamtego czasu tylko cyferki na koncie się zmieniają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nom
nawet konta nie mam : /