Wpis z mikrobloga

@wyjde_z_przegrywu: może dziewczyny akurat wolą wyższych od siebie facetów? Skoro wyższa nie jest Tobą zainteresowana to po co robić problem, oglądasz się za inną.
Poza tym nazywanie kogoś karłem, karakanem tylko dlatego, bo woli wyższych facetów, jest mega słabe i pokazuje tylko kompleksy faceta.
  • Odpowiedz
@kupidyn_ciemnooki: kazda woli wyzszych ale ta rozowa ma 158cm... I to nie ja mam kompleks, a ona. Zauwaz, ze rozowe 170cm+ pisza, ze nie chca by w szpilkach byly wyzsze, ta zas szuka kogos wyzszego o co najmniej 22cm. I jeszcze wmawia, ze to jej gust
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: to 22+ to za dużo? A 20 by już mogła?

czemu musisz się każdej kobiecie na swiecie podobać? Jakbyś był rudy i dziewczyna powiedziała, że nie lubi rudych, to też byś kazał zmienić jej gust, bo większość kobiet takich nie lubi?

Wieje od ciebie desperatem. Nie wpasowujesz się w czyjeś gusta, to zadzierasz kiecę i szukasz innej, a nie wyjesz, że świat jest niesprawiedliwy a kobiety są bee.
  • Odpowiedz
@kupidyn_ciemnooki: mam 180cm, ale pisze w obronie tych nizszych odrzuconych na starcie przez wiekszosc rozowych bo jak malpa powtarzaja to co robia inne czyli teksty, ze facet musi byc wysoki i to jej gust, nie, to nie jest gust tylko malpowanie
  • Odpowiedz
@johny-kalesonny: "i nie trzeba się przejmować każdą, kto napisze takie rzeczy." Czyli jakimiś 80% kobiet? Najbardziej nasrane z tym wzrostem mają takie poniżej 170 cm, bo same mają kompleksy i trzeba takie coś piętnować i cisnąć z nich bekę ile się da. Rozumiem że może się jej podobać ktoś wyższy, ale dlaczego akurat 180 cm, a nie 175 cm. Że niby jakoś te 5 cm będą strasznie widoczne jak sama
  • Odpowiedz
malpa powtarzaja to co robia inne czyli teksty, ze facet musi byc wysoki

@wyjde_z_przegrywu: Aha, a ty nie jesteś małpą i np. twoim wymaganiem jest, żeby dziewczyna była otyła i brzydka, bo nie małpujesz gustów innych facetów. :)
  • Odpowiedz
@johny-kalesonny: Czy ja gdzieś w komentarzu napisałem chociaż słowo o sobie skoro piszesz że mam z tym problem? Ja p------e, akurat ja mam w to całkowicie w------e i mi to w ogóle nie przeszkadza. Chodzi mi jedynie zachowanie dziewczyny co do wzrostu. Jeżeli ten gość miałby te 5 cm więcej to co, normalnie by się z nim umówiła bez problemu? xD To chyba nie jest zdrowe podejście do drugiej osoby.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: nie, obie strony mają wkładać tyle samo zaangażowania. Ale skoro typ dał tutaj screeny z rozmowy, to znaczy że nic nie wyszło z rozmowy, może strzelił focha, że tamta ma wymagania. Nie wiem i mnie to nie obchodzi, nie czuję złości czytając że jakaś woli wysokich.
  • Odpowiedz
@Armityle: Ta laska ma z milion matchy na tinderze, po prostu wrzuciła sobie dodatkowy filtr. Nie ma czegoś takiego jak "zdrowe podejście do drugiej osoby" w randkowaniu, to wszystko jest amoralne - każdy ma w------e na problemy drugiej osoby.
  • Odpowiedz