Wpis z mikrobloga

@aaparatka: Oczywiście że te wypowiedzi "ekspertów" świadczą o ich chamstwie,debilizmie i braku wiedzy, z mojej strony ja również całym sercem życzę mu aby wyszedł z tego cało,ale niestety trzeba przyznać że zachowanie Denisa jest nieodpowiedzialne,irracjonalne a przede wszystkim może niepotrzebnie narazić innych członków ekipy którzy z pewnością będą go szukać.

Pytanie jest tylko czy był świadomy tego co robił,skoro wcześniej miał jakieś zwidy z bananami to można podejrzewać że nie był
@aaparatka: miałam kiedyś na studiach fizjologię człowieka, bardzo ciekawy przedmiot a prowadził go biolog-zapalony wspinacz wysokogórski więc główną część wykładów poświęcał funkcjonowaniu organimzmu w warunkach ekstremalnych. Na takiej wysokości npm mózg nie funkcjonuje dobrze, jest niedotleniony i bardzo często wspinacze podejmują irracjonalne, dziwne decyzje które często kończą się fatalnie. Mówi się że ogarnia ich stan euforii, mają wrażenie że są niezniszczalni i często mają majaki. Mam nadzieje że to nie jest
@aaparatka: @Petzl_Nomic: @proba1: @QuaLiTy132: @Kielek96: @would_an_idiot_do_that: Znaleziona na Facebooku zarzutka rzucona przez Mirka : „Nie dziwie się z takimi kompanami. Czy idzie sam czyby poszedł z Bieleckim to żadna różnica. W sytuacji zagrożenia i tak by został sam bo podejście Bieleckiego do kompanów chyba wszyscy państwo znacie ? Broad Peak był którymś z kolei przykładem że dla Bieleckiego liczy się tylko on sam i czegoś takiego