Wpis z mikrobloga

@GrochenMochen: szczerze mówiąc, to coś mnie tknęło i coś mi się przypomniało jak zobaczyłem tego mema. Mianowicie, jak byłem mały i z rodzicami pojechaliśmy na targowisko miejskie na zakupy przedświąteczne. Mama wsiadając do samochodu przypadkiem musiała zgubić portfel przy samych drzwiach. Pamietam, że chwilę później jakaś Ukrainka (wtedy też było ich wielu, przyjeżdżali na handel do nas) schyliła sie po coś i poszła dalej. Pamiętam, że mama straciła sporo gotówki, bony
  • Odpowiedz
to kogos smieszy ?

@Xemioza:

SmarSW, jabadabadupka, donw, Abiseth, takisobiesmieszek, Artevalde, Prokurator1990, DawidoVader25, PanMyszon, Lajonel, nnnn19, bolecpoboku, paaweuuu, asxz, thampel5, Mastersoon, TytysBomba, Nidrax, ljumen, Szaklak, Szachu, adibor, delnaja, Bartas1992PL, scouserpl, goodidea, wewerwe-sdfsdfsdf, Luftwafelek, spicy1red, GesHusBak, LLeeOoO, Oskarek89, bartmx17, Duczek, StormtrUper, Pedru, BootyGurl, szpila68i, GitLog, Kopamatakawapl, Trajforce, Gdziebylirodzice, cargt3, Kaye, borys88, login___zajety, Seid, elsjusz, gravcornuto, Pliseq, NiespokojnySzachista, cubus3, Rekordnaklate110, piotr-antyn, mundo93, sildron, Alvios, swiwelec,
  • Odpowiedz