Właśnie założyłem się z kolegą z pracy, o to że wytrzymamy miesiąc bez kawy, a kto przegra stawia dwa pakiety na #maraton na jesień. Trzymajcie kciuki, żebym się nie poddał! #kawa i #bieganie
1. Przegrywa ten kto pierwszy napije się kawy. 2. Wygrywa ten kto przez miesiąc nie pił kawy nawet jeśli ten drugi napił się kawy.
Z góry założyłbym porażkę i przez miesiąc, każdego dnia w pracy robiłbym lub kupował najlepsza, świeżo paloną kawę, mielił ją na miejscu i codziennie się pytał czy kolega ma ochotę na małą czarną :) Rozrywka warta przegrania zakładu.
@GreenFlem: Zasady są takie jak mówisz: Kto pierwszy się napije to przegrywa i stawia pakiety. Jak oboje wytrzymamy to każdy kupuje sobie sam. Koledzy z zespołu jeszcze nie wiedzą, choć przypuszczam, że zachowają się podobnie tak jak mówisz ;)
Chcę spróbować, 120zł piechotą nie chodzi za pakiet i organizm trochę odpocznie.
@Caly_na_bialo: Kawa to nic złego, zwłaszcza taka normalna, czarna bez dodatków i nie parzona w kubku, a więc z ekspresu, kawiarki lub Aeropress. Chyba że piłeś rozpuszczalną to wtedy rzeczywiście lepiej nie pić w ogóle :)
#kawa i #bieganie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
1. Przegrywa ten kto pierwszy napije się kawy.
2. Wygrywa ten kto przez miesiąc nie pił kawy nawet jeśli ten drugi napił się kawy.
Z góry założyłbym porażkę i przez miesiąc, każdego dnia w pracy robiłbym lub kupował najlepsza, świeżo paloną kawę, mielił ją na miejscu i codziennie się pytał czy kolega ma ochotę na małą czarną :) Rozrywka warta przegrania zakładu.
Chcę spróbować, 120zł piechotą nie chodzi za pakiet i organizm trochę odpocznie.
@pawmie tylko przez 1 tydzień ;)