Wpis z mikrobloga

#budownictwo #budujzwykopem
Szukam murarzy na marzec do budowy na Białołęce w Warszawie. Do wymurowania 100 metrów ścian nośnych zewn. i wewn. (wysokość 3m - razem około 300m2 ścian). Technologia - bloczek H+H (76 metrów) oraz Silka (24metry). Murowanie na płycie fundamentowej.
Nie chce nikt dorobić?
  • 6
  • Odpowiedz
@nocnyMark: Hahahaha, chyba 2019, a i to niepewne. No chyba, że szwgier, szwagra z pomocnikiem :-)
Nic Ci z tego, ze masz dobry budulec, jak szukasz ekipy, która chce 'dorobić'. Efekt raczej nie powali, szczególnie, że i HH i Silka wymaga dużego reżimu montażu, staranności i dokładności.
  • Odpowiedz
@nocnyMark: Powodzenie, na prawdę. Jestem ze Śląska i tutaj sensowna ekipa, to początek 2018. Wbrew pozorom taka mała robótka, to jeszcze gorzej. Panom wykonawcom się coraz mniej 'kali' dojeżdzać i rozbijać majdan na dwa tygodnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@nocnyMark heh stary ja w Poznaniu murarza mam dogadanego od pazdziernika, goscia od dachu od stycznia. Zalatwianie fachowców na pol roku do przodu to standard, a ten rok szykuje sie #!$%@? w budowlance i moze byc jeszcze gorzej niz zwykle
  • Odpowiedz