Aktywne Wpisy
Felixu +70
#przegryw #przemyslenia #pieniadze #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #korposwiat
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Salido +1288
Minął 17. (z 73) dzień wakacji.
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
Szukam murarzy na marzec do budowy na Białołęce w Warszawie. Do wymurowania 100 metrów ścian nośnych zewn. i wewn. (wysokość 3m - razem około 300m2 ścian). Technologia - bloczek H+H (76 metrów) oraz Silka (24metry). Murowanie na płycie fundamentowej.
Nie chce nikt dorobić?
Nic Ci z tego, ze masz dobry budulec, jak szukasz ekipy, która chce 'dorobić'. Efekt raczej nie powali, szczególnie, że i HH i Silka wymaga dużego reżimu montażu, staranności i dokładności.
będę próbował - to nie jest pełna budowa tylko konkretne zadanie - 1-2 tyg. dla zgranego zespołu.
Może komuś wypadł termin i będzie zainteresowany szybkim zleceniem.