Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Komin House'a to 30-metrowy skalny komin na wysokości ok. 6500 m. na K2**
#k2 #fotografia #ciekawostki #k2dlapolakow #himalaizm #gory #wspinaczka #exploworld
@Artktur:
Co oznaczają gwiazdki?! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@pan_kleks8: Ciekawe kiedy skoroduje lub z innych przyczyn osłabnie na tyle, że ktoś z niej spadnie.
Komentarz usunięty przez autora
@MarMac: Na zdjęciu widać i tak i tak asekurację, więc nikt z niej nie spadnie.
@MarMac: Wydaje mi się, że nie prędko - takie drabinki są robione z odpowiednio wytrzymałej stali i ciężar człowieka nie stanowi dla nich żadnego problemu przez dziesiątki lat.