Wpis z mikrobloga

Czy orientuje się ktoś czy w naszym pięknym kraju odbywają się jakieś festiwale/imprezy gdzie można sobie potripować z dziewczyną przy dobrej muzyce?
Myślałem nad takim czymś: https://www.youtube.com/watch?v=rS6HscX49is
Taki klimat by mi odpowiadał i mój ćpuński 6 zmysł podpowiada mi, że nie byłbym tam jedyny na kwasie xD
Wybaczcie, nie wiem jak tu się linkuje i czy dobrze stawiam hasztagi.
#narkotykizawszespoko #lsd #psychodeliki
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sebagohamalysz: Wiem że w Warszawie organizowane są imprezy albo dedykowane otwarcie psychodelikom, albo neutralnie oferujące dobrą atmosferę, z której wiele osób korzysta. Te drugie to np. Warszawski Salon Ambientu - byłem (choć tylko relatywnie trzeźwy) i polecam tak ogólnie, a w szczególności dodam, że spotkałem wiele osób w radykalnie odmiennych stanach świadomości i czuły się one raczej dobrze. Tych imprez psychodelicznych nie wiem pod jakim dokładnie hasłem szukać - w
  • Odpowiedz
@sebagohamalysz: W Szczecinie masz np. Pure Psychedelic, afaik 23.02 w Chorzowie jest Transmigracja, tego samego dnia Blisargon w Wa-wie, dzień później np. Egodrop w Krakowie. Imprez psytrance i pochodnych w Polsce nie brakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Miłych lotów Mireczku
  • Odpowiedz
  • 0
@sebagohamalysz Mogę się mylić, ale we Wrocławiu chyba też coś takiego jest. Sprawdzę kiedyś w przyszłości, czy miałem rację (a mam nadzieję, że tak ( ͡º ͜ʖ͡º) ).
Edit: tyle że to chyba klub
  • Odpowiedz
@sebagohamalysz klubowe imprezy psytransowe tez bardzo spoko, wlasciwie co tydzień gdzieś w kraju coś znajdziesz.
W ten weekend Egodrop w Krk, od ludzi ktorzy robią GoaDupa i we Wro zajebista, mniejsza i rodzinna imprezka, "Jak feniks z FullOnow".
  • Odpowiedz