Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Więc posiadania 1 btc jest bardziej prestiżowe, niż bycie milionerem we fiat.
#kryptowaluty #bitcoin #przemyslenia
Komentarz usunięty przez moderatora
@rysiekryszardziom: Rozwala mnie ta pewność.
@neoandrew: no jak konfiskowali złoto / wprowadzali prohibicję / war on drugs (mam dalej wymieniać sukcesy ?) - to też wygrali ze złem.
To ty jesteś naiwny, że to się uda "wygrać".
W Wenezueli gdzie zakazywano krypto, napewno lepiej się nie wiodło obywatelom trzymając miejscową walutę.Krypto to jedna z form transferu wartości. Jeśli to nie będzie krypto to będzie coś innego i wróci się do barteru spowalniając gospodarkę do
Niema niczego czego by nie zrobili by zachować kontrolę.
@neoandrew: no popatrz... a ci co maja koparki w Wenezueli jakos daja rade przeżyc mimo szykan oczywiscie muszą sie ukrywać itp ale w sumie to i tak ich jedyna droga do jakiegokolwiek przeżycia... Widzisz upadajacy system nie da Ci życ bo upada jak tam a nie dlatego ze są regulacje. Najbardziej walczą o te