Patostreamer Gural jest idealnym przykładem, że posiadając brzydką mordę nie pomoże ci nawet wysportowana sylwetka, kasa i popularność i dla kobiet zawsze będziesz żywym gównem.
@piotr-maszkar No może bez przesady. Koleś ma trochę mięśni w rękach, a to i tak się napiął. Pewnie robi jakieś ćwiczenia w domu na te ręce. No i dobra, niech sobie robi, nie to, że go tu krytykuję, bo i tak pewnie ma lepsze ciało niż większość wykopków. Ale no 8/10 to nie jest, tak samo jak i wysportowana sylwetka.
Chciałbym zobaczyć ciała ludzi wołających tutaj że to nie jest wysportowana sylwetka. Tak k---a, tak wygląda przeciętny losowy facet z ulicy w dowolnym wieku.
@KZ_89: Jak jest kasa i popularność, to nie trzeba wysportowanej sylwetki ani mordy mieć. Desperat jesteś i tyle, swoje niepowodzenia chcesz na siłę usprawiedliwić. To że jakiś głupi, prymitywny patus ma problem ze znalezieniem partnerki mnie nie dziwi, druga sprawa z ryja nie jest 1/10 w tak przyjętej skali z 20% ludzi w ogóle by nie mogło się znaleźć.
@KZ_89: o c--j, nie wiedziałem, że jak z-----------m dużo na warsztacie byłem 8/10 xD jak używasz łapy do pracy i nie w---------z za dużo, to sama się rzeźbi. Przejdź się na siłkę. To nie jest wysportowana sylwetka. Dowolny ziomek jebiący fizycznie ma taką bez sportu. Oczywiście zależnie od budowy ciała.
#przegryw #tfwnogf
źródło: comment_KyhgoCLHbvWR6LS2Q1nxBxULHuvx5PNX.jpg
Pobierzźródło: comment_9ACaw772jdCKJut2pjzHSmReiCQ3MoF8.jpg
Pobierz@KZ_89: No i co w tym złego ? XD
Ja też nie chciałbym brzydkiej, ani średniej laski. Tak samo one nie chcą brzydkich facetów. Normalne.
Przejdź się na siłkę. To nie jest wysportowana sylwetka. Dowolny ziomek jebiący fizycznie ma taką bez sportu. Oczywiście zależnie od budowy ciała.