Wpis z mikrobloga

• 0
Bot może mieć kilka wersji, odpisz jakąś głupotę niby przez pomyłkę i jak znowu napisze coś w tym stylu to pewnie bot
  • Odpowiedz
@Jaktosiestalo czemu tak sądzisz? Chciałabym na przyszłość wiedzieć jak rozpoznać :D

Nikt normalny nie podaje maila przez olx. I tak jest podany nr telefonu. Jak ktos chce kupić to sie umawia i tyle.
  • Odpowiedz
@Amishia: to moja osobista opinia, ale... na Allegro jakoś tak lepiej (chociaż są spore prowizje od sprzedaży/wystawienia). Po drugie płatność metodą PayU, pieniądze są niemal natychmiastowo na Twoim koncie + Allegro zabezpiecza sprzedaż. Od ponad 10 lat kupuje na allegro i sporadycznie sprzedaje, nikt nigdy nie próbował mnie oszukać.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@RaRaj no właśnie twfo się boję, że ktoś powie ze zapłacił, ja wyśle, a to okaże się nieprawdą. Dlatego wstawiłam na olx i fejsie zeby wymienic się na żywo
  • Odpowiedz
@Amishia: zawsze czekam kiedy pieniądze zaksięgują się na koncie Allegro/PayU lub kiedyś czekałem aż się zaksięgują na moim koncie bankowym. Nigdy nie wysyłałem po ukazaniu potwierdzenia przelewu. Zresztą, nigdy nie wierz w potwierdzenia przelewów, je można spreparować w kilka minut.
  • Odpowiedz