Wpis z mikrobloga

@trgf człowieku masz świadomość że to zdkecie co wstawiłeś to myśl technologiczna i designerska z lat 80tych? Weź zdjęcie auta z lat 30 albo malucha pokaż! Będzie ładniej? Jeśli to co pokazałeś to wnętrze W124 - to przegiąles pałę. To kultowe auto, wtedy mercedes robił najlepsze auta, nieśmiertelne, bezkonkurencyjne. Jedyne co się mogę zgodzić to ta imitacja drewna wygląda ochydnie, ale 40 lat temu co innego było w modzie i na co
@piogol1769: W kwestii przemijających gustów przypomnę również, że W210 które jak na dzisiejsze standardy jest okrutnie obrzydliwym pojazdem było obiektem westchnień i niedoścignionym ideałem według wielu. Na poparcie tego - ponad 1/3 większa sprzedaż w210 niż konkurencyjnego E39! A umówmy się, e39 wygląda nadal jak samochód ( ͡º ͜ʖ͡º)
człowieku masz świadomość że to zdkecie co wstawiłeś to myśl technologiczna i designerska z lat 80tych? Weź zdjęcie auta z lat 30 albo malucha pokaż! Będzie ładniej? Jeśli to co pokazałeś to wnętrze W124 - to przegiąles pałę. To kultowe auto, wtedy mercedes robił najlepsze auta, nieśmiertelne, bezkonkurencyjne. Jedyne co się mogę zgodzić to ta imitacja drewna wygląda ochydnie, ale 40 lat temu co innego było w modzie i na co innego
Pobierz trgf - > człowieku masz świadomość że to zdkecie co wstawiłeś to myśl technologiczna ...
źródło: comment_7xtV4OPgnh9waK8CBHadogU2burczaWb.jpg
@trgf: W zasadzie wszystko z licznikiem umieszczonym centralnie, chyba wszystkie japońskie marki z lat 90-00

W ogóle okres 90-00 to był okres najbrzydszych samochodów dla mnie imho, lata 80 bardzo spoko i najbardziej mi podchodzą i potem dopiero tak 2010-15 i teraz znowu przestają mi się podobać.