Wpis z mikrobloga

Witam. Tym razem odpada Toblerone, która zajmuje czwarte miejsce! Od wczoraj wołam poprzez komentarze!
Pamiętajcie, głosujecie na najgorszą z pozostałej trójki, czyli na tą która Wam najmniej smakuje.
Chcesz być wołany - zaplusuj wpis! Obserwuj również autorski tag #wykopowawykreslanka
Dziękuje za wszystkie głosy oddane w poprzednich głosowaniach.
oba-manigger - Witam. Tym razem odpada Toblerone, która zajmuje czwarte miejsce! Od w...

źródło: comment_NZX7gGD1vvER9h3aZKkBAV5GJAmAQSO8.jpg

Pobierz

Która według Was jest najgorsza (najmniej Wam smakuje)

• Ritter 35.2% (1776)
  • Milka 39.7% (2006)
  • Lindt 25.1% (1267)

Oddanych głosów: 5049

• 112
@oba-manigger:
Lindt <3 Jadłem raz czekoladowe pralinki przywiezione ze szwajcarii i były tak niesamowicie delikatne i tak rozpływały się w ustach, że czułem się jak na haju... () Nigdy w życiu nie jadłem pyszniejszych słodyczy.
@MMaros: @Bombowy_Zasilacz: wg mnie milka nie jest taka zła, owszem robią je bardzo słodkie no ale co kto lubi, ritterek całkiem dobry i dużo fajnych smaków, goplana tez jest spoko, ale lindt to #!$%@? nieporozumienie, ładnie opakowana masówka z #!$%@? jakości kakao aż w język gryzie... ale polaczki kupują bo mają ładne tekturkowe opakowania, wielkie sklepy w galeriach handlowych i reklamy w tv jak pan szokolatier rozlewa czekoladę na stole
@Dolan: ale porównujesz gorzkie czekolady? Bo jak ci po prostu nie smakuje gorzka czekolada, to trudno oczekiwać żebyś wolał gorzkiego Lindta od jakiejś mlecznej Terravity czy Milki. Chociaż Lindt ma też zajebiste mniej-gorzkie czekolady (z jagodami i migdałami jest genialna), wśród gorzkich raczej wygrywa. Mają też przezajebiste praliny, dla mnie najlepszy słodycz jaki jadłem, ale drogie są niestety.