Wpis z mikrobloga

Witam. Tym razem odpada Toblerone, która zajmuje czwarte miejsce! Od wczoraj wołam poprzez komentarze!
Pamiętajcie, głosujecie na najgorszą z pozostałej trójki, czyli na tą która Wam najmniej smakuje.
Chcesz być wołany - zaplusuj wpis! Obserwuj również autorski tag #wykopowawykreslanka
Dziękuje za wszystkie głosy oddane w poprzednich głosowaniach.
oba-manigger - Witam. Tym razem odpada Toblerone, która zajmuje czwarte miejsce! Od w...

źródło: comment_NZX7gGD1vvER9h3aZKkBAV5GJAmAQSO8.jpg

Pobierz

Która według Was jest najgorsza (najmniej Wam smakuje)

• Ritter 35.2% (1776)
  • Milka 39.7% (2006)
  • Lindt 25.1% (1267)

Oddanych głosów: 5049

• 112
@haniorex

Czy wyście kiedykolwiek jedli Milkę, że zaszła tak daleko?! Przecież to smakuje jak kupa tłuszczu z cukrem, a te ich wszystkie wymyślne smaki są tak słodkie że niejadalne

Jezu, czy wy naprawdę nie potraficie czytać? To jest głosowanie na NAJGORSZĄ czekoladę.
@HHHHHH: Produkowanie gówna i sprzedawanie w sklepach jest niezgodne z prawem. Zastanów się na swoim marnym żywotem, jeśli nie smakuje ci (specjalnie z małej litery) Milka Oreo :<
Ten uczuć kiedy nie wiesz czy ty jesteś #!$%@? bo lubisz czekolady które są wg. Mirków najgorsze, czy oni są #!$%@? bo wolą jakieś Twitter sport od kilku Oreo xD
@Dolan: 12 latek detected xD

gorzka do ciast

xD prosze cie, jeszcze pewnie Rittera nie jadłeś i #!$%@?, że ta glina z mułem w fioletowej folijce jest lepsza xD milka to poziom wedla, jest firma, jest cena, można dać kuzynowi na #!$%@? sie xD
Zaskakuje mnie ilośc hejtu i wulgaryzmów w głosowaniu o czekladkie XD Ale co tam, serius business.

#!$%@? sie znacie, tyle powiem. Powiem też jak głosowaliście. Została Milka, Lindt i Rittersport, dlatego ze:
1)Milka, bo jesteście zafiksowani w swojej małomiasteczkowej świadomości że to jest coś dobrego, bo jest reklamowane w telewizji.
2) #!$%@? i Lindt - znów wychodzi zaściankowość głosujących. Lindta w życiu nie jedliście bo za drogie, i kojarzy się Wam z
@#!$%@? najpopularniejsza czekolada w Niemczech, swoją drogą bardzo dobra, ale u nas kosztuje 2 lub 3 razy drożej niż u nich, także polecam robić zakupy przez internet albo w Berlinie xD