Aktywne Wpisy
masonios72 +39
Kopyto96 +216
Po moim rozstaniu (6,5 roku razem) przeprowadziłem się do rodziców. Mam 27 lat. Będę teraz zmieniać pracę i wiecie co? Mam już w dupie ten wyścig. I mam w dupie tę samodzielność. Mieszkam w dużym domu (2 mieszkania po 100m2, na górze tylko schorowana na alzheimmera babcia) i będę tutaj się kisić kilka lat, nawet jak sobie znajdę nową kobietę i po prostu odkładać hajs. Nie będę już niewolnikiem tego systemu. I
Pamiętajcie, głosujecie na najgorszą z pozostałej trójki, czyli na tą która Wam najmniej smakuje.
Chcesz być wołany - zaplusuj wpis! Obserwuj również autorski tag #wykopowawykreslanka
Dziękuje za wszystkie głosy oddane w poprzednich głosowaniach.
Która według Was jest najgorsza (najmniej Wam smakuje)
Jezu, czy wy naprawdę nie potraficie czytać? To jest głosowanie na NAJGORSZĄ czekoladę.
Komentarz usunięty przez autora
xD prosze cie, jeszcze pewnie Rittera nie jadłeś i #!$%@?, że ta glina z mułem w fioletowej folijce jest lepsza xD milka to poziom wedla, jest firma, jest cena, można dać kuzynowi na #!$%@? sie xD
#!$%@? sie znacie, tyle powiem. Powiem też jak głosowaliście. Została Milka, Lindt i Rittersport, dlatego ze:
1)Milka, bo jesteście zafiksowani w swojej małomiasteczkowej świadomości że to jest coś dobrego, bo jest reklamowane w telewizji.
2) #!$%@? i Lindt - znów wychodzi zaściankowość głosujących. Lindta w życiu nie jedliście bo za drogie, i kojarzy się Wam z
Podoba mi się jak każdy zawzięcie broni swojej ukochanej czekolady! Prawdziwe waleczne duchy!