Aktywne Wpisy
NicolasLatifi +1372
koronawirus +598
Dzisiaj jest zajebiście ważny dla mnie dzień, z dumą chciałbym się pochwalić że w wieku 28 lat dołączyłem do progu ponad 30k na ręke pomimo zajebistych przeciwności losu. 10 lat temu miałem wypadek, który uczynil mnie inwalidą do końca życia, kierowca auta wbił się we mnie na głównej drodze i połamał mi całą miednicę, ledwo uszedłem z życiem. 3 lata leżałem na plecach, wyrzucili mnie ze szkoły przez co musiałem kończyć liceum
A znajomi ktorzy ogolnie przez wiekszosc czasu maja we mnie #!$%@? nagle sie "zainteresowali" i wpieprzaja tekstami "jestes zmeczona, nie opiekuj sie nimi az tyle" xD jprdl. Najmadrzejsza rada od osob ktore nie maja o niczym zielonego pojecia.
I jeszcze tekst "ona niedlugo umrze, musisz sie z tym pogodzic" xD Mowa o mojej mamie, ktora jest bardzo chora ale ostatnio dobrze zareagowala na nowe leki i jest duża poprawa. Chyba sie calkowicie odetne od ludzi i zejde do piwnicy. Mam dosc sluchania "mądralińskich" nie majacych zielonego pojecia o czymkolwiek, ale muszacych sobie #!$%@?.
Musialam sie wygadac, bo szlag mnie trafia. #przprszm #gownowpis
A Mamie sie bardzo poprawilo.
@arkagham
Dzieki Panowie <3
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
#!$%@?
Jesteś super córka że opiekujesz się mama. Gdyby nie miała ciebie to pewnie nie mialaby siły walczyć i może by się poddała. A tak na pewno po części walczy dla ciebie :)
Zdrowia!!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu