Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
freddd +319
Pamiętasz - plusujesz
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
Monitor
Laptop
Za całość wychodzi koło 4700, monitor, jak i laptop mają w miarę dobre opinie, ale nie mogłem znaleźć żadnej obszernej recenzji po polsku albo angielsku. Zestaw będzie służył w 90% do programowania, jakieś opinie, rady, propozycje? Chciałbym się zamknąć w 5000zł, najlepiej 14 calowy laptop, ale 15,6" też przejdzie. Monitor koniecznie qHD.
#programowanie #sprzet #sprzetkomputerowy #monitory #monitor #laptop #laptopy #cokupic
Laptop jak dla mnie bardzo spoko. Nie wiem tylko na ile Ci zależy na baterii i ile on wytrzyma na tej 3-komorowej.
Zwróć tez uwagę, że nie ma w cenie systemu operacyjnego. Jeśli zamierzasz działać na linuksie, to upewnij się,