Aktywne Wpisy

Corrny +543
Różowa pisze mi dzisiaj, że była w GIGI i mają tam croissanty pistacjowe po 24,50 zł xD Kilka dni temu byliśmy w Rzymie i za dwa cornetto w piekarni przy samej fontannie Di Trevi zapłaciłem 5 euro xD (3 za pistacjowego i 2 za cytrynowego). Wiem, że te wyroby z GIGI są dobre, ale cena jest #!$%@? skandaliczna.
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
źródło: temp_file3157208157150888293
Pobierz
Zulf +798
#gielda #inwestycje #kryptowaluty
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
źródło: 435899573_412328358296556_5113543133580810230_n
Pobierz

#matematyka
źródło: comment_X3WBskDfkt1uDWRtR0Wmw41dd92Q5EjB.jpg
PobierzPo prostu żart jest czerstwy i nieśmieszny, a przykład całki tak banalny, że aż żal. Wiedziałem że zleci się taka elita polskich politechnik liżąca się po jajkach co to nie oni xD
Ja sam skończyłem 2 kierunki techniczne i 1 ekonomiczny, a pracę mam zajebistą - tak apropos tych bigmaców ( ͡° ͜ʖ
źródło: comment_wiC3DYGo1e1gNLaGtYNVwya4GLAG3Cxr.jpg
Pobierzźródło: comment_OugeFMZpjuNjd6gwMQSpzdfjMEe6tWDl.jpg
Pobierzale niestety w polsce wasi osrani, śmieciowi profesorowie nie wiedzą o czym mówią #!$%@?
swoim komentarzem chciałem wywołać ból dupy i gównoburzę studencików politechnik z przerośniętym ego - widać udało się xD
synek, ja byłem na polibudzie i wiem jakie #!$%@? tam chodzą
a całka jest banalna, a nawet myślę że człowiek co całki na oczy nie widział będzie w stanie wykminić że mamy tutaj działanie matematyczne gdzie na końcu dodajemy +C, ale dalej nie widzę tutaj nic aż tak zabawnego, jak ktoś napisał:
Dobra mordo, przyszedlem tu posmieszkowac, a nie robic internetowe mortal kombat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z fartem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z fartem mirku
@bizn: Uwaga, nie, lada moment mam obronę inżynierki, a i tak bawi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@dorgas: @Joshuaa: A teraz grzecznie pokażcie, gdzie tutaj jest jakieś wywyższanie się studentów politechnik nad innymi osobami. To jest zwykły śmieszny obrazek umieszczony pod tagiem
A tu taka fala husarzy z politechnik z szabelkami na mnie xD
@dorgas: Kolego, pierwotne heheszki są po prostu żarcikiem o działaniu matematycznym, nie odnoszą się konkretnie do żadnej grupy ludzi. Natomiast Twoje "heheszki" to teksty pokroju:
czyli mniej lub bardziej wulgarnie próbujesz obrażać osoby, które studiują kierunki ścisłe
Dobra, finito, z fartem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_5xRqutdYWKV7PXQybtOQpLAhmDpR3u88.jpg
Pobierz