Wpis z mikrobloga

@Janusz_Conway: @Sloiko-student_1: @DSM51: oj oj, ale się potężne EGO studentów potężnych POLITECHNIK obruszyło xD
Po prostu żart jest czerstwy i nieśmieszny, a przykład całki tak banalny, że aż żal. Wiedziałem że zleci się taka elita polskich politechnik liżąca się po jajkach co to nie oni xD

Ja sam skończyłem 2 kierunki techniczne i 1 ekonomiczny, a pracę mam zajebistą - tak apropos tych bigmaców ( ͡° ͜ʖ
dorgas - @JanuszConway: @Sloiko-student1: @DSM51: oj oj, ale się potężne EGO studentó...

źródło: comment_wiC3DYGo1e1gNLaGtYNVwya4GLAG3Cxr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@dorgas ale ty #!$%@? głupi jesteś xD Żart jest czerstwy bo TOBIE się nie podoba, tak? Nie studiuję na politechnice, nie umiem pochodnych, nie rozumiem tego obrazka, ale to nie powód żeby bóldupić i doszukiwać się hejtu na hehe chumanistów, #!$%@? xDDDD
  • Odpowiedz
@Sloiko-student_1: dla #!$%@? Eweliny i jej chłopaka #!$%@? #!$%@? macie tutaj resztę wyjaśnienia, F(x)=F(x)+C

ale niestety w polsce wasi osrani, śmieciowi profesorowie nie wiedzą o czym mówią #!$%@?
  • Odpowiedz
@DSM51:
swoim komentarzem chciałem wywołać ból dupy i gównoburzę studencików politechnik z przerośniętym ego - widać udało się xD
synek, ja byłem na polibudzie i wiem jakie #!$%@? tam chodzą
a całka jest banalna, a nawet myślę że człowiek co całki na oczy nie widział będzie w stanie wykminić że mamy tutaj działanie matematyczne gdzie na końcu dodajemy +C, ale dalej nie widzę tutaj nic aż tak zabawnego, jak ktoś napisał:
  • Odpowiedz
@dorgas ten ból dupy to u siebie chyba chciałeś wywołać, synek xDDDD Chyba muszę powtórzyć bo taki wykształcony a czytać nie umie - to że tobie żart się nie podoba nie znaczy że jest #!$%@?, elo
  • Odpowiedz
@DSM51: a od kiedy komentarze maja byzlc 100% obiektywne? Smieszy mnie - to pisze xD, a jak żenadłem - to pisze ze czerstwe i tyle. Nikomu nie kaze czuc tego samego.
Dobra mordo, przyszedlem tu posmieszkowac, a nie robic internetowe mortal kombat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z fartem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
uwaga śmieszy tylko 2 pierwsze roczniki studiów na polibudzie

@bizn: Uwaga, nie, lada moment mam obronę inżynierki, a i tak bawi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@dorgas: @Joshuaa: A teraz grzecznie pokażcie, gdzie tutaj jest jakieś wywyższanie się studentów politechnik nad innymi osobami. To jest zwykły śmieszny obrazek umieszczony pod tagiem
  • Odpowiedz
@kompek: ale to wy powyciągajcie kije, zobacz moj komentarz z plusami - nikogo nie obrazam, sam sobie robie smieszki z waszych smieszków. Smieszkocepcja, panie, ja tu tylko pojajcować przyszedłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tu taka fala husarzy z politechnik z szabelkami na mnie xD
  • Odpowiedz
Wiedziałem że zleci się taka elita polskich politechnik liżąca się po jajkach co to nie oni xD

@dorgas: Kolego, pierwotne heheszki są po prostu żarcikiem o działaniu matematycznym, nie odnoszą się konkretnie do żadnej grupy ludzi. Natomiast Twoje "heheszki" to teksty pokroju:

Wiedziałem że zleci się taka elita polskich politechnik liżąca się po jajkach co to nie oni xD

czyli mniej lub bardziej wulgarnie próbujesz obrażać osoby, które studiują kierunki ścisłe
  • Odpowiedz