Czy 10% napiwku jest ok?? czy wy inaczej to liczyć przy zamówieniach z dostawą do domu? zamówienie na 30 zeta chce dać 2.50 bo myślę że to rozsądne, pytam się bo ostatnio kumpel śmiał się że daje procent od zamówienia i czy jakbym zamówił za 10 zeta da bym złotówkę? #dostawa #napiwki #pysznepl
@AleksanderRoz ja jak mam zamówienie za 28/27 daje 3 dychy i c--j. Jak mam do zapłaty 30 zł to płacę 30. Chodzi o końcówkę. Zresztą w knajpach czy pubach rzadko daje napiwki bo jestem biedny, a po drugie kelnerzy chyba dostają jakaś wyplate, więc nie muszę ją ich usług opłacać.. prawda?
@Albania95: słabe umysły są słabe, dlatego się pytam bo ostatnio mnie wyśmiali że napiwek to minimum 5 zeta bo inaczej ci naplują albo zimne przyjedzie, ja powiedziałem że zamawiam i oczekuje zgodnego z zamówieniem i daje 10% ceny z zasady to mnie obśmiał że flegmę następnym razem zjem z kebabem bo na cwaniaka będzie inny cwaniak
@JestemKaspi: @Albania95: @opalony: @Godziu73: 2.30 czekam już na dostawę, jak koleś przyjedzie to powiem mu że dziękuje już zjadłem kanapki, restauracja to Amrit Kebab Warszawa ul. Kondratowicza.
Jakie były wasze ulubione mapy w CSie 1.6, które były bardzo rzadko grane na publicznych serwerach FFA, bo obecna tam dzieciarnia wybierała w kółko dusta2, inferno, nuke, westwooda? xD Moja to as_oilrig. Klimat wyjątkowy #cs16 #gry #staregry #nostalgia
Szef mnie wysłał z pracy do domu, bo fatalnie się czuję. Mam taki świszczący kaszel, boli mnie klatka piersiowa. Do tego w nocy było mi przeraźliwie wręcz zimno, by potem zrobić się gorąco. Jutro jadę do lekarza. Ciekawe co mi dolega? #zdrowie #pracbaza
#dostawa #napiwki #pysznepl
Komentarz usunięty przez autora
Jak mam do zapłaty 30 zł to płacę 30. Chodzi o końcówkę. Zresztą w knajpach czy pubach rzadko daje napiwki bo jestem biedny, a po drugie kelnerzy chyba dostają jakaś wyplate, więc nie muszę ją ich usług opłacać.. prawda?
Komentarz usunięty przez autora