Aktywne Wpisy
OnKujajor91 +112
"Pała życiowa #!$%@?"
"Dobra weź się ciągnij"
Ty obłudna gruba toruńska k..o. Ty klaunie Nagrywasz ludzi w Media Markt i prujesz się, bo ktoś zwrócił uwagę, ale tutaj sam masz problem do gościa, który przyszedł normalnie pogadać.
Pod klatką jesteś kozak i walisz teksty "pała życiowa" i "ciągnij się", ale wszędzie jeździsz taksówką bo boisz się powtórki jak Goha musiała cię bronić bo jakieś dzieciaki cię chciały nabić.
Tuczniku. To, że wszędzie
"Dobra weź się ciągnij"
Ty obłudna gruba toruńska k..o. Ty klaunie Nagrywasz ludzi w Media Markt i prujesz się, bo ktoś zwrócił uwagę, ale tutaj sam masz problem do gościa, który przyszedł normalnie pogadać.
Pod klatką jesteś kozak i walisz teksty "pała życiowa" i "ciągnij się", ale wszędzie jeździsz taksówką bo boisz się powtórki jak Goha musiała cię bronić bo jakieś dzieciaki cię chciały nabić.
Tuczniku. To, że wszędzie
DIO_ +1
Chcielibyście kiedyś poznać kogoś sławnego? Jak byście spędzili dzień ze swoim idolem/idolką?
#wykop #glupiewykopowezabawy #celebryci #myzyka #kino #kultura #popkultura
#wykop #glupiewykopowezabawy #celebryci #myzyka #kino #kultura #popkultura
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wygląda to obecnie tak:
(...)
onClick(){
this.http.post('http://backend/api/user/login', this.user).subscribe(
res => { console.log(res); },
err => { console.log(err); }
)
}
Gdzie:
- url jest poprawny
- obiekt user jest to obiekt JSowy { email: 'adres@email.com', password: 'poprawnehaslo' }
- wszystkie importy są poprawne, ponieważ na innych stronach wszystko działa
Problem polega na tym, że wyżej zademonstrowany POST zwraca mi zawsze 400 z odpowiedzią customową z backendu, która sugeruje jakoby wysyłane dane były źle skonstruowane, bądź w ogóle ich nie było.
Wszystko inne zwraca poprawnie 200 i umożliwia zalogowanie się (python requests, jQuery oraz Postman) natomiast Angular uparcie się sypie.
Macie jakieś porady, wskazówki? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#angular #frontend #programowanie #help
Angular śle dane jako JSON, a ja potrzebowałem posłać dane jako parametry z formularza
Tu link który mi pomógł
this.user jest to obiekt zdefiniowany wcześniej tak:
interface User {
email: string,
password: string,
}
W komponencie przed konstruktorem stworzyłem stały parametr user, bazujący na klasie User, który zmienia się dynamicznie poprzez 2 kierunkowe wiązania danych (nie wiem jak to poprawnie przetłumaczyć).
Przekazanie parametru user jako body w zapytaniu powodowało wysłanie go w postaci JSONa, aby REST API poprawnie to przyjmowało musiałem stworzyć nowy obiekt HttpParams oraz wprowadzić
Dowiedziałem się czegoś nowego :D