Aktywne Wpisy
credenss +724
#zwiazki
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na

Tomek3322 +595
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec

źródło: 74660_559425b82a07e
Pobierz
Jeżeli nadal będziecie działać "memowo" - to pozostaje mi tylko pogratulować faktu, że w rankingu minusowanych komentarzy w znaleziskach dorównujecie już @Ospen'owi.
Wystarczy, że właściciele staną przed kamerą i powiedzą "przepraszamy wszystkich za to, co się stało" i zaoferują duże zniżki na następne pobyty.
I weźcie odpiszcie, bo to jest poważny wpis. #willakarpatia
Tęsknię za @SOLGAZ ( ͡° ʖ̯ ͡°)
EDIT: choć tu im muszę przytaknąć
dzisiaj dodałem #patostreamy na czarno, bo już nie mogłem znieść biadolenia przegrywów o przegrywach.
Idiotyczny mem.
Skoro @Kuracyja nie zauważył naszych wcześniejszych, kilkukrotnych przeprosin, mimo że m.in. o nich zrobił filmik, to nie pozostaje nam nic innego jak przeprosić Cię osobiście:
źródło: comment_xKuD8VStlKd8V9xUdt3OTirXy6Ki3ZdC.jpg
PobierzMyliłem się.
Proszę o odniesienie się do mojego wpisu w całości, bez wrzucania memów. Powtórzę jeszcze raz:
Zatem odpowiadamy jeszcze bardziej kulturalnie:
@Kuracyja nie zauważył naszych wcześniejszych, kilkukrotnych przeprosin, mimo że m.in. o nich zrobił filmik.
@villa-karpatia a więc:
1. Filmik nie dotyczył tylko przeprosin a całej afery z Wami.
2. Tak, przeprosiny zostały ujęte w filmie, ale teraz Wy pominęliście celowo pewien fragment (czyli manipulujecie widownią) - cytuję:
Zamiast mówić nam co mamy robić proszę uprzejmie postarać się uspokoić i przeczytać ze zrozumieniem (chociażby w wikipedii) czego dotyczy prawo cytatu. I jaki związek prawo cytatu może mieć z nagraną i upublicznioną prywatną rozmową? Możemy prosić o odpowiedź?
Niestety nie działa to też tak, że > pretensje proszę kierować do Gazety Bałtyckiej
@villa-karpatia jestem całkowicie spokojny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A skoro wspomnieliście o Wikipedii, to ją zacytuję:
@SOLGAZ gdzie się ukrywacie? z Waszego kubka kawa najlepsza!
bo @Browin mam do herbaty zielonej, a @goodkloo do soku pomarańczowego (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@villa-karpatia: Proszę bardzo. Udowodnijcie, że w ustawie o prawie autorskim z 1997 (w której jest ujęte prawo cytatu) jest zapis o naruszeniu prywatności osób trzecich. Dopóki nie będzie zacytowanych artykułów tutaj, w komentarzach - Wasze argumenty trafiają w próżnię.
Dla ułatwienia, proszę, link do tekstu ujednoliconego ustawy na stronach Sejmu RP: http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU19940240083/U/D19940083Lj.pdf
No i ponieważ oskarżacie mnie o łamanie
Wykop to miejsce gdzie wybuchła afera i gdzie postanowiliśmy się do niej odnieść.
Później po paru zwrotach akcji, jak zaczęto robić szopkę, to skupiliśmy się na pracy, a nie przepychankach na wykopie.
Jednak kolejna próba zaszantażowania nas przez hotelowych gości aferą z wykopu już nas tylko zmierziła.
Wiedząc o tym, że jesteśmy na
Widzisz @Kuracyja, jak łatwo potrafisz przejść od bezpodstawnych oskarżeń Karpatii, że próbuje zastraszać - do dokładnie tego samego?
Jesteś tak samo zły jak my?
@villa-karpatia: ja tylko informuję, że mam takie same możliwości jak Wy, bo chyba się za bardzo zagalopowaliście w swoich postach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdybym napisał (UWAGA, JEST TO TYLKO TEKST HIPOTETYCZNY, NIE ZOSTANIE SPEŁNIONY):
to już by to było zastraszanie i groźby.