Panie i panowie, z radością mogę powiedzieć, że pacjent żyje! po ciężkich 24 godzinnych perturbacjach, zarwanej nocy, walki na 14 letnich plikach oraz pomocy mireczków @rexikon @HachiRoku oraz @tokontojestpowazne oto ukazuje się państwa oczom:
WykopMu server!
Oficjalna wersja gry 1.02c Exp - 30x Blood Castle - Wktótce info Castle Seige - Wktótce info
Wypakowujecie instalujecie i podmieniacie main.exe
Uwaga bo antywirusy bardzo krzyczą.
Konta niestety na razie muszę robić ręcznie, strona do rejstracji będzie dziś wieczorem, lub jutro, więc jeśli ktoś chce konto proszę o PW z loginem i hasłem (do 8 znaków)
Konfiguracja serwera będzie wykonywana w trakcie, trzeba pododawac rzeczy w sklepach i inne, ale liczę na to, że pomożecie i do końca tyg będzie wersja finalna.
Pamiętajcie, wszystko jest w fazie testów więc proszę o zgłaszanie błędów i pomysłów. Jeśli ktoś chce się skontaktować z GM'ami to zapraszam na DISCORD
AKTUALNA WERSJA SERWERA JEST TYMCZASOWA I MA NA CELU WYŁAPANIE WSZYSTKICH BUGÓW I NIEDOCIĄGNIĘĆ. OFICJALNA I OSTATECZNA WERSJA BĘDZIE MIAŁA INNY PRZELICZNIK EXPA I ZOSTANIE URUCHOMIONA PRAWDOPODOBNIE ZA KILKA DNI
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
Panie i panowie, z radością mogę powiedzieć, że pacjent żyje!
po ciężkich 24 godzinnych perturbacjach, zarwanej nocy, walki na 14 letnich plikach oraz pomocy mireczków @rexikon @HachiRoku oraz @tokontojestpowazne oto ukazuje się państwa oczom:
WykopMu server!
Oficjalna wersja gry 1.02c
Exp - 30x
Blood Castle - Wktótce info
Castle Seige - Wktótce info
Tutaj link do downloadu klienta:
https://mega.nz/#!eZoGADJQ!jMMGEc61j3umU53p3qjVwhRriOuOkzDBdVxkfM3c7A0
Wypakowujecie instalujecie i podmieniacie main.exe
Uwaga bo antywirusy bardzo krzyczą.
Konta niestety na razie muszę robić ręcznie, strona do rejstracji będzie dziś wieczorem, lub jutro, więc jeśli ktoś chce konto proszę o PW z loginem i hasłem (do 8 znaków)
Konfiguracja serwera będzie wykonywana w trakcie, trzeba pododawac rzeczy w sklepach i inne, ale liczę na to, że pomożecie i do końca tyg będzie wersja finalna.
Pamiętajcie, wszystko jest w fazie testów więc proszę o zgłaszanie błędów i pomysłów.
Jeśli ktoś chce się skontaktować z GM'ami to zapraszam na DISCORD
https://discord.gg/uUEPZk5
#mumirko #mmorpg #gry #muonline
Tworzę nowy tag #wykopmu bo taka będzie oficjalna nazwa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
EXP jest tymczasowy, będzie załadowany taki, który wygrał w ankiecie.
Przed startem oficjalnej wersji, jak już wszystko będzie ustawione, serwer zostanie zresetowany
AKTUALNA WERSJA SERWERA JEST TYMCZASOWA I MA NA CELU WYŁAPANIE WSZYSTKICH BUGÓW I NIEDOCIĄGNIĘĆ. OFICJALNA I OSTATECZNA WERSJA BĘDZIE MIAŁA INNY PRZELICZNIK EXPA I ZOSTANIE URUCHOMIONA PRAWDOPODOBNIE ZA KILKA DNI