Aktywne Wpisy

zbyszko17 +260
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz

aegypius +321
Czy ten naród już totalnie zdziczał i pozbył się jakichkolwiek przejawów człowieczeństwa i rozumu?
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek

#metoo #logikarozowychpaskow
źródło: comment_wbnwXADXT3jrD4BqrbnUny22n5R4Locm.jpg
Pobierzźródło: comment_stmMCZeTgtFvUjoDEe6kRXhlthYMwhKK.jpg
Pobierz@czaykowski swoją drogą prostytutki chodzą skromniej odziane xd
a bo to niektórym zawsze źle
Gapią się i gwiżdżą -seksisci
Nie zwracają uwagi - foch bo się czują niedoceniane
Ale poza tymi dziwnymi ludźmi z telewizorów nie spotykam takich
źródło: comment_f8QccDtqbyxxLl1ZKhBII5rpedtRPKd3.jpg
Pobierz@DiscoKhan: Typowe wykopowe myślenie, dzięki któremu tyle fake niusów na głównej. Nie ważne czy to prawda, bo nawet jeśli akurat nie to i tak ogólnie to prawda. Jakbym chciał komuś na przykładach pokazać konsekwencja błędów poznawczych to pokazałbym mu wykop.
Akurat w przypadku gwiazd Hollywoodu to mi wszystko jedno, zrobiłbym wcześniej jakiś wywiad i sprawdził czy faktycznie któraś z nich coś takiego miała na sumieniu ale po prostu żadnej nie znam z nazwiska to zastosowałem generalizacje.
Na pewno mam wypaczony obraz, mam bordo tutaj, zdrowego podejścia nie mam prawa
@artpop: to dlaczego nie dano tego wyboru kobietom chcącym być hostessami podczas wyścigów? Nie bądź śmieszny. Dzisiejszy sponsorowany feminizm jest rakiem, który działa w szkodzie kobiet.
https://www.wykop.pl/link/4145739/kilkadziesiat-kobiet-traci-prace-po-protescie-feministek-odnosnie-modelek-na-f1/