Wpis z mikrobloga

@durielek najlepszy to taki który mnie sie najbardziej podobał. Fabuła mi się podobała. Ale było pare niedociągnięć które mnie wkurzyalo np. Co się stało z dzieckiem na tak wiele odcinków? Twórcy zapomnieli o Holy i później sobie przypomnieli?
@Castellano: Ja go zobaczyłam za drugim podejściem, bo za 1szym razem jakos się nie wkręciłam i wydawał mi się nudny na początku. Poza paroma niedociągnięciami które wyłapałam (ale chyba każdy serial takie ma) to dla mnie również 10/10.
Od tej pory moją ulubioną serialową postacią jest Gass od Kurczaków, mega strateg,biznesman. Gra aktorska tego gościa-miazga!
@Zabojcza_Rozowa: Też mnie wkurzała ta Skyler, dlatego niezłą satysfakcję miałem jak Walter jej wygarnął w 5 sezonie przez telefon, że jest głupią suką. "Stupid biiitch".

Jeszcze dać 622 tysiące dolarów zarobione przez Walta jakiemuś Tedowi bo chciała ratować swoje dupsko od wyroku za fałszowanie księg rachunkowych? xD

Ja bym na miejscu Walta bym użył rycyny albo innej trucizny. Zdrada, zmarnowanie takiej kasy, traktowanie jak śmiecia przez lata. Tak wspominał o tym