Aktywne Wpisy
Duza-fajka +110
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
kishibashi +15
Mam kilka pytań, bo teoria teorią, a co innego praktyka.
Dość często w okolicy swojego zamieszkania widywałem chłopaka, który na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie niedostosowanego społecznie, najprawdopodobniej z jakimś opóźnieniem intelektualnym. Wiek ok. 25-30 lat. Bardzo często widywałem go w sklepach z torbami na zakupy - wyglądał na zadbanego, zaopiekowanego, zdolnego do wykonywania jakichś codziennych czynności. W ostatnim czasie jednak widziałem, że jest bardziej zaniedbany i nosi ze sobą toboły, a dzisiaj
Dość często w okolicy swojego zamieszkania widywałem chłopaka, który na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie niedostosowanego społecznie, najprawdopodobniej z jakimś opóźnieniem intelektualnym. Wiek ok. 25-30 lat. Bardzo często widywałem go w sklepach z torbami na zakupy - wyglądał na zadbanego, zaopiekowanego, zdolnego do wykonywania jakichś codziennych czynności. W ostatnim czasie jednak widziałem, że jest bardziej zaniedbany i nosi ze sobą toboły, a dzisiaj
Elo mireczki!
Chcecie informacji, tak więc oto one :-)
TLDR:
Wstępne założenia (mogą się zmienić, wszystko zależy od naszej siły, w szczególności technicznej):
- do końca najbliższego tygodnia będzie miała premierę strona. To niby niewiele, ale może uda nam się Was zaskoczyć jej funkcjonalnościami. Stay tuned!,
- do końca połowy marca planujemy wystartować z serwerem open Experimental dla szerokiej publiczności, który będzie stał równolegle i nieprzerwanie wraz z oficjalnym releasem MirkOTS,
- docelowo macie móc logować się przez klienta na swoje konto, i tam będziecie mieli do wyboru postacie zarówno z experimentala jak i release serwera, tak jak na real Tibii - w zależności którą postać wybierzecie, wylądujecie albo na oficjalnym albo na testowym serwerze,
- wysoce prawdopodobnym jest, że będziemy wpuszczać ograniczone ilości graczy przed tym terminem właśnie na experimental,
- chcemy, aby Experimental był w formie 4fun: ma służyć do testowania nowych rzeczy, poprawiania starych (i testowania, czy nic przy okazji się nie popsuło), tak, aby na MirkOTS trafiały rzeczy tylko zatwierdzone przez jakąś część graczy, a nie tylko przez nas,
- celujemy w klienta Tibii 11 ze względu na funkcjonalności,
- nie omówiliśmy jeszcze rate’ów, zasad PVP (jeśli w ogóle), nie ja się tym będę zajmować, bo jestem petem z no pvp - temat pociągnie @mattpo i być może @saxovic,
Aktualny stan składu, który pewnie jeszcze ulegnie zmianie w przyszłości:
* ja, @marahin xD
* @saxovic - wreszcie kolejny zawodowy programista!, ( ͡° ͜ʖ ͡°)
* @mattpo aka Ratownik Mirek - tej postaci chyba przedstawiać nie trzeba.
Wysłaliśmy również prośbę do @Moderacja aby odblokowali tag #mirkots - niestety, narazie bez efektu, ale może w najbliższej przyszłości? Możecie ich tagować też, może pójdzie szybciej :-)
Pozdrówki.
#mirkots #wykopots #tibiazwykopem
Aby zwyciężyło zło starczy obojętność ludzi dobrych
jeśli boli cię niechęć do uczestnictwa w PvP to nie zakładaj konta
Albo po prostu grzecznie wyjść i iść na innego spota.
Gdyby np chodziło o bicie graczy pod depo to bym zrozumiał, takie coś nic nie wnosi do gry i można by to podciągnąć pod abusing ale już walka o lepszą miejscówkę to dla mnie normalną sytuacja.
Stary.. grałeś Ty kiedyś w Tibie? xD