Wpis z mikrobloga

@00df00df: Dzisiaj zaplusowałem, jak było dopiero dodane. Zachciało mi się jajecznicy, to zrobiłem. A teraz w gorących. Ja się pytam, czemu wpis był zrobiony w tym samym czasie co moja jajecznica, ale wpis jest gorący, a moja JAJECZNICA NIE?! (°°
  • Odpowiedz
@00df00df: Jajówę trzeba umieć robić. G---o się znacie, nie macie racji. Najlepsza to słabo ścięta co leżała wcześniej w lodówce z godzinkę. Szczególnie na kaca dobra.
  • Odpowiedz
@00df00df: brawo, wreszcie ktoś, kto rozumie że jajecznica nie musi być koniecznie ALBO niedosmażonym glutem, ALBO wysuszonym wiórem, jak sugerują niektórzy debile xD
  • Odpowiedz
@Dox3l: ale taguj #podludzie
@Kremufczyn: prawdziwa jajecznica jest zrobiona na tluszczu wytopionym z boczku ktory sie wczesniej kilkanascie minut prazyl na wolnym ogniu, pokrojonym w kostke i jest tlusta jak sam Gabe. Wersja z pomidorami to jest jakas wegetarianska p---------a ktora zaraz po zrobieniu trzeba w-----c przez okno.

Kto twierdzi inaczej, prosze mnie zczarnolistowac.
  • Odpowiedz