Wpis z mikrobloga

Wbił mi się gorący opiłek w oko, pojechałem na sor gdzie odesłali mnie do ambulatoryjnego pogotowia okulistycznego ( budynek obok ) i byłem zdziwiony ponieważ personel bardzo na plus, z kim nie gadałem to spoko ludzie, lekarka mega pozytywna ( i w dodatku bardzo ładna :P, co ciekawe jak się wcześniej kręciłem po szpitalu to było pełno bardzo ładnych lekarek i pielęgniarek, ciekawe czy ktoś je zatrudnia po urodzie czy te ładne idą w kierunku medycyny ) pielegniarki spoko więc normalnie szok bo jak lata temu zdarzyło mi się kogoś przywieźć do szpitala to był dramat z każdej strony. Szpital dostał dzisiaj dużego plusa :)

#szpital #nfz
  • 7
@Pan-K po koleżankach z roku mogę zdecydowanie stwierdzić, że ładne raczej nie idą na medycynę (,) Aczkolwiek na stomatologii to już zupełnie co innego (ʘʘ) Ale dobrze, że się miło zaskoczyłeś i wszystko się pozytywnie skończyło, oby jak najwięcej takich miejsc w polskiej opiece zdrowotnej. Dużo zdrówka życzę ()
@TakiTrocheBarbarzynca: no to może faktycznie w szpitalu zatrudniają te ładniejsze bo laski naprawdę fajne a gust mam bardziej wymagający ( tak, wiem że o gustach się nie dyskutuje ale niektóre z tych dziewczyn które dzisiaj widziałem mogą spokojnie bawić się w jakiś modeling stąd zdziwienie x2 :P )śliczne dzięki, piątka :)

@kiszczak: wiem że nie ma ludzi brzydkich tylko biedni ale laski miały dobre geny że tak powiem :P

@
@kiszczak: szybki rzut oka na fejsa i znam około pięćdziesięciu-sześćdziesięciu dziewczyn z medycyny, z czego z rodzin lekarskich pochodzą cztery. Trzy z nich są faktycznie ładne i zadbane (aczkolwiek nie bardziej niż przeciętne studentki takiego np. ek-socu), jedna wręcz przeciwnie (nie ma dziewczyna czasu, jak tylko nie śpi to się uczy). Także moje obserwacje raczej średnio potwierdzają Twoją mongolską teorię.