Wpis z mikrobloga

@jaceks653: Korbowód strzelił. Poszły kartery, cylinder, tłok nawet skrzynia się posypała, bo korbowów przebił tą ściankę między skkrzynią korbową a skrzynią biegów i porozwalało kilka trybów.
Sprzedałem, bo nie było sensu tego naprawiać. Gościu który to kupił o dziwo go zreanimował
  • Odpowiedz
@jaceks653: O moto bardzo dbałem, ale niestety poleciałem trybem 2 tłoki jedna korba i niestety przy 35mth korba strzeliła. Przy remoncie pompa byłą mierzona i wszystko było w granicach, olej wymieniany co 6/7 mth, więc niestety zmęczenie materiału, może jakaś wada fabryczna była.
  • Odpowiedz
  • 0
@Xaarkes2 to teraz czas na ktm ( ͡ ͜ʖ ͡) ja wcześniej miałem dwie hysqvarny . W cztorosuwie też miałem problem z korbowodem ale na szczęście bez eksplozji
  • Odpowiedz
  • 0
@jaceks653 No ładnie, ładnie. Sam robiłeś? Echh, też bym chciał umieć sobie zrobić remont czy jakieś grubsze rzeczy przy silniku działać ale albo brak narzędzi albo coś #!$%@?ę ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Skąd jesteś, jedziesz do Biskupic albo na rajd wiosenny :D?
  • Odpowiedz
  • 0
@Varien dolny Śląsk. Jeszcze nie mam planów, w sobotę wszystko poskladalem o odpaliłem, dzisiaj miałem odpowietrzyć sprzęgło ale lekko się przeziębiłem
  • Odpowiedz