Aktywne Wpisy
mirko_anonim +25
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +304
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
#neymar #pilkanozna #psg
Za dzieciaka zajarałem się piłką dzięki takim sztuczkom. Potrzebni są tacy piłkarze, tworzący po prostu show.
@Marseloo: jakby to obił Ronaldinho, to byś się tym podniecał. Zarzucanie piłkarzowi, że gra efektownie/robi tricki itp. jest po prostu głupie.
@Marseloo: Kto tu nie potrafi cztać ze zrozumieniem? To raz.
Dwa, że Neymara kopią jak tylko wejdzie na boisko, żeby jakkolwiek go powstrzymać bo dużo drybluje, a sztuczki robi swoją droga i oprócz tego. W której minucie był pierwszy faul, a w której minucie przyjął plecami? Hejtujesz dla hejtu - wiadomo, tak najłatwiej, a myślenie? Pff, po co to
Nigdy nie grałem zawodowo, ale w kilku klubach sięgających IV ligi miałem okazję grać i nigdy takie zachowania nie uchodziło za normalne, pfu nawet grając zwykły meczyk z randomowymi ludźmi takie zachowania nie są normalne. Jak już podchodzisz do gościa, którego faulowałeś to nie uciekasz w ostatnim momencie ręką, bo wychodzisz na zwykłego frajera. Tutaj nie ma znaczenia żadna adrenalina albo potrafisz się zachować
Komentarz usunięty przez autora
Przecież to normalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skończ już się kompromitować, bo u Ciebie nie tylko czytanie ze zrozumieniem szwankuje, ale i pamięć. xD