Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +50
Runaway28 +66
#przegryw Wiecie co jest najgorsze w fizycznej pracy? Nie to że sama w sobie jest fizyczna ( zależy też od stopnia jak bardzo ciężka nie jest), a to że po niej kompletnie nie chce się niczego, często jedyne na co mam ochote to cos obejrzeć polurkować tag i iść spać. Czasami próbuję coś robić nawet po ciężkim dniu w pracy, jakoś się rozwijać, jednak nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie.( ͡
Dobra, serio, czuję się stary jak to zawsze czytam ale ostatnio młode pokolenie uświadomiło mnie, że to się staje normą.... Do rzeczy: na #!$%@? te #!$%@? imbecyle wysyłają swoje penisy laskom które nigdy nie napisały, że tego chcą?! Co to jest #!$%@? za metoda podrywu?!
Przykład z dziś na wykopie: https://www.wykop.pl/wpis/29725309/#comment-105569547
No czy wy jesteście już do końca #!$%@?? Na instagramie do ładnej laski to nawet cześć nie zdążą powiedzieć i już wysyłają benisa... Tinder, snapchat, to samo... Ale #!$%@? wykop?! Te #!$%@? nawet nie wiedzą jak ona wygląda...
Wołam #stulejacontent #stulejarnosc #przegryw ##!$%@? i #patologiazewsi powiedzcie mi wreszcie przegrywy, PO #!$%@??!
*Jestem botem!*