Aktywne Wpisy
sogen +42
#szczecin ktoś mi właśnie dał newsa, że 10 dzieci została zabita przez auto na Rodła
Masakra, ktoś coś wie?
Masakra, ktoś coś wie?
Pan_Slon +80
Taka ciekawostka nt jakości drewna, teraz i kiedyś
#budownictwo #stolarstwo #majsterkowanie #ciekawostki
#budownictwo #stolarstwo #majsterkowanie #ciekawostki
Głosowanie nad regulaminem w tą sobotę o 19 na posiedzeniu Rady Reprezentacji na Discordzie WFC. Wołam menedżerów drużyn będących członkami Rady: @c1nu @Knax @the_white_crystal @mgnfic @XD__ @MojHonorToWiernosc @Lipathor @4d1n @Aiji @krav (niech ktoś go powiadomi bo jest szary) @2PacShakur @Lajz @MysGG @mikasz @Prokurator_Bluewaffles @fonex_pl ( @musicisgood ) - można zgłaszać swoje propozycje zmian regulaminu. Tylko bez dyskryminacji drużyn, bo to nie przejdzie.
A w niedzielę o 20 towarzyski mecz # ekstraklasa vs # f1 - tylko nie wiem czy menedżerowie się wyrobią z drużynami przy nowych zasadach...
#wykopfootballcup
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @Kuracyja @powalacz @dziadus @wasiuu @MojHonorToWiernosc @musicisgood @lukaswykop @NH35 @Aiji @mgnfic @KazdyLoginZajety @wielkilen @mat1984 @Knax @ZVRVZV @Shomon @Prokurator_Bluewaffles @XD__ @pcela @Fausto @FlaszGordon @FireDash @Ichikovof @MasterGrubaster @n3go @pciem @evilekeye @Pjotsze @tomund @kriss7676 @Prychacz @jablkabanany @JanekKrystianek @Saper9 @JeezAnon @Liesbaum @FranzAK @k1fl0w @Nala_Alan_w @Kielek96 @MysGG @Bergii @
@Kuracyja: jak chcesz się jakoś dogadać, przecież tam gdzie dwóch Polaków tam 3 opinie.
Słyszałeś kiedyś o liberum veto?
Imho go nie ma, jest tylko 12.1 :P
@MojHonorToWiernosc @Lipathor - a my przypadkiem nie mieliśmy zorganizować czegoś podobnego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdy oglądaliśmy wspólnie mecze naszego tagu to się śmialiśmy kto i
Ech, Ekstraklasa dostanie DSQ pierwszego dnia :/
@LeBron_, pomożesz mi zwyzwać wszystkich zanim regulamin wejdzie w życie?
Nie ma punktu 17.2
Dobra, dla jasności:
Menedżerowie mieli układać drużyny u siebie aby każda pozycja im się zgadzała i każdy punkt. Miało to spowodować raz że odciążenie mnie (zmienianie punktów umiejętności 368 zawodników jednak jest czasochłonne) a dwa żeby uniknąć błędów że ten i ten zawodnik nie są na swojej pozycji oraz w celu uniknięcia kolejnej afery z overallami.
Co do
Regulamin zaktualizowany. Poziom zawodników ustalony na poziomie 80. Poprawione kwestie z niektórymi podpunktami.