Aktywne Wpisy
2027 +8
Polecicie jakiś fajny serial kryminalny? Zależy mi na tym, aby główny bohater był przestępcą, a najlepiej złodziejem, albo mordercą.
Ważnym aspektem dla mnie jest to, aby miało to nutkę realizmu. Kiedy oglądałam ''Arsene Lupin'', bardzo mnie denerwowało wiele sytuacji oderwanych od realizmu.
Oglądałam również Dextera, był on trochę dziwny, ale w miarę git.
Widziałam także dom z papieru i nowy serial ''berlin'', ale celuje w coś bardziej prawdziwego. W motyw zwykłego przestępcy,
Ważnym aspektem dla mnie jest to, aby miało to nutkę realizmu. Kiedy oglądałam ''Arsene Lupin'', bardzo mnie denerwowało wiele sytuacji oderwanych od realizmu.
Oglądałam również Dextera, był on trochę dziwny, ale w miarę git.
Widziałam także dom z papieru i nowy serial ''berlin'', ale celuje w coś bardziej prawdziwego. W motyw zwykłego przestępcy,
lukija +33
b00tki przyszły
noopept - (nawet bez mixa z choliną, może być czysty, przy dobrej diecie) znacząco poprawia mi percepcję, koncentrację i zmniejsza brain-fog. Kilka sesji po 3-4 tygodnie i czuję wyższy level
l-dopa - (doraźnie) w połączeniu z ww. to już magia na rozmowy biznesowe, testy wiedzy itd. Skupienie i dostęp do wiedzy na zawołanie, do tego smalltalki i łatwość wysławiania się, w znanych językach
adrafinil - działa, ale niepotrzebny, bo po co? wyspany organizm dobrze funkcjonuje na samej kofeinie
prl-8-53 - poza podniesieniem temperatury ciała, żadnych efektów, nic, null. Może przez to, że ogólnie mam bardzo dobrą pamięć i bardziej się nie da, może trafiłem na złą partię. W każdym razie bezużyteczne
Czego mi brakuje to,
na doraźne sytuacje - zmniejszenie kortyzolu/usunięcie lęków i stresu
na szare popołudnia - zwiększenie motywacji do działań, usunięcie czasowej prokastrynacji i marnowania tych 2-3 godzin dziennie
Ktoś, coś?
@mrzk: Reishi extract, CBD olej, L-theanine
Lion's Mane extract, matcha
Komentarz usunięty przez autora
@JuneJohn @reroute swissherbal, zdrowysklep, kiedyś neurograden, żadnych mało znanych sklepów. Raz zamówiłem noopept rx z jakiegoś noname'a - jedyny objaw jaki miałem to przekroczona norma ALT po kilku tygodniach. Nawet nie chcę wiedzieć co było w środku. Dawki standardowe, 20mg/d.
@grap32 nie, co za różnica?
doraźnie - rhodiola, cordyceps
szare pp - NALT, CDP-Cholina, kofeina:l-teanina
ashwaganda, inozytol czy l-teanina tu bardziej pasuję, chociaż w sumie tag jest nootropy a ja z adaptogenami wyjeżdzam.
Tak ogólnie to pewno fenibut najlepiej by tu pasował, ale nie polecał bym tego nikomu.
Lepiej popracować nad sobą i dłuższe kurację adapto
Cena dobra, możesz spróbować, jak nie będzie żadnych,albo będą słabe efekty po 2g ashwy i 0,5g rhodioli tzn. że są raczej słabej jakości i gdzieś indziej trzeba szukać, napisz do mnie to dam Ci znać co możesz w aptece poszukać sprawdzonego
Dawki raczej poniżej tego co napisałem, to taki max powinien być według mnie