Wpis z mikrobloga

• 288
Mircy zczajcie jaka #creepy akcja przed chwila. Jest chwila po 3 wiec godzina duchow mocno. Okno z sypialni wychodzi na szkole (chyba gimbaza) i tam we wszystkich oknach ciemno za wyjatkiem jednego. Stoje na fajce na balkonie i tak patrze w to okno a tam jakis czlowiek przeszedl (ʘʘ) no myslalem ze umre na zawal. Na szczescie mysle ze to sprzataczka albo jakis inny konserwator, ale strachlem srogo... #creepystory #truestory
Sloneczko - Mircy zczajcie jaka #creepy akcja przed chwila. Jest chwila po 3 wiec god...

źródło: comment_NZh6dkC2to28ACwXAiOu8XSZCOUiefYQ.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
@Sloneczko: Mircy skumajcie jaka akcja. Pracuje sobie jako cieć w szkole, siedze sobie w mojej kanciapce, godzina trzecia wiec godzina duchów mocno, a tutaj jakaś dziwna postać pojawia się na balkonie w bloku obok i wlepia gały w pokój w którym siedze. Tak się wystraszyłem że #!$%@?łem na korytarz, jak wróciłem to już go nie było.
  • Odpowiedz
@Sloneczko: normalnie portier/Woźny często ma w zakresie obowiązków robić "obchod". Mój dziadek był portierem w szpitalu, ile razy z nim chodziłam tymi pustymi korytarzami :3
  • Odpowiedz