Aktywne Wpisy

Miałem dzisiaj nie siedzieć, myślałem żeby się nie wypowiadać na pewien temat.
No ale widzę kolejny kretyński komentarz wykopka i nie mogę.
Nie wypowiem się na ten temat bezpośrednio, bo nie o to mi chodzi, ale @farbowanylisek, @Marek_Tempe i @wiszal będą wiedzieli o jakich personach mówię.
Czy wy tacy jesteście takimi, za przeproszeniem debilami, mentalnymi gimbusami, że nie potraficie się odpowiednio zachować w pewnych sytuacjach, czy naprawdę tak
No ale widzę kolejny kretyński komentarz wykopka i nie mogę.
Nie wypowiem się na ten temat bezpośrednio, bo nie o to mi chodzi, ale @farbowanylisek, @Marek_Tempe i @wiszal będą wiedzieli o jakich personach mówię.
Czy wy tacy jesteście takimi, za przeproszeniem debilami, mentalnymi gimbusami, że nie potraficie się odpowiednio zachować w pewnych sytuacjach, czy naprawdę tak

hirek_gawron +137
Stop. Żaby czas.
źródło: temp_file3308836533618737232
Pobierz

#ps4 #witamsie
źródło: comment_CuquNa5Ezm01X3AFiqyzHOZg3PGHFF3P.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@jason_bourne: nie gadaj głupot mam tyle od pół roku i zapełniam max 100gb z tego
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja mam 1tb, do tego dysk zewnętrzny 2tb. Ja nie wiem jak można twierdzić, że 500gb wystarczy...
GtaV ~70gb, Wiedźmin ~50gb, Diablo3 ~30gb... W zasadzie poniżej 20gb są same indyki (liczby z pamięci, nie bijcie).
To ile to jest gier? 10-20?
@albert107 500gb w pół roku zapelnisz nadrabiając same exclusive z ps4. Dysk zewnętrzny to groszowa sprawa a działa