Wpis z mikrobloga

@BlackFett: parę godzin? Ochota w nią grać? Nie wiem ja przechodze grę, odinstalowuje i nie wracam chyba że to jakaś multi czyli w takie można grać max 1,2. Jesteś niezorganizowany i tyle xd
  • Odpowiedz
@bomba4: ale pozostałe 400 są nie do zapelnienia jeśli masz dobry internet i nie musisz jak jakiś jaskiniowiec po dyskach każdej gry trzymać xD
Od 3 lat, raz xone raz ps4 miałem z 500gb i zawsze w zanadrzu zostaje 200-300 a miałem na x1 ponad 150 gier z czego połowa AAA i ps4 to samo z tym że same AAA.
  • Odpowiedz
@bomba4: dla mnie po prostu strata kasy na dysk ale no każdy orze jak może, ja przyzwyczaiłem się do oszczędności w tej materii i przechodzę gry nie instalując następnej.
  • Odpowiedz
  • 4
Cały wieczór z nowa zabawką i człowiek nie ma czasu nawet na wypok wejść, a tu takie gorące przywitanie w rodzinie #ps4 (ʘʘ)

@czajkowski187 daj spokój... dwa egzaminy w sobotę mam
  • Odpowiedz
  • 1
@piotrek-ry Mam zamiar nadrobić zaległości, bo przez kilka lat nie miałem konsoli, a laptop był w stanie uruchomić co najwyżej sapera. GTA5, Wiedźmin, ciekawie wygląda Bloodborne, fajna promka jest za 21 zł Wolfenstein na PSstore i mi się spodobał więc pewnie też kolejne części, w międzyczasie FIFA ale tylko po sieci lub z kumplami bo z AI nigdy nie umiałem grać ()

Coś godnego polecenia ze starszych
  • Odpowiedz
@albert107: miesiąc mam konsolę to może napiszę w co do tej pory grałem ;)

Gta v, wiedźmin, horizon - chyba na 5 lat grania mi wystarczy :D
god of war iii, żeby trochę poznać serię przed premierą nowego god of war
uncharted 4, bo ładny ;)
wolfenstein new order za dwie dyszki,
  • Odpowiedz
@albert107: Jest tak głośna że odechciewa mi się cokolwiek na niej włączać (mam wrażenie że momentami przy doomie konsola tak rozkręci wiatraki że wystartuje i wyleci przez balkon). Ultra słabe baterie w padach. Po cichu oczekiwałem jakichś rewelacyjnych rozwiązań a dostałem to co na ps3 tylko ładniejsze. Nie wiem czy to źle ale jestem rozczarowany.

Miłej zabawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz