Aktywne Wpisy

BlackBlack +210
Podsumowując:
1. Jedź pod wpływem alkoholu
2. Uderz w motocyklistę
3. Ucieknij z miejsca zdarzenia (bo nawet nie zauważyłeś, że jesteś sprawcą kolizji
4. Motocyklista podnosi się i Cię dogania mówiąc, żebyś się zatrzymał i wszystko ma nagrane
5. Znowu uciekasz
6. Sprawa trafia do sądu i dostajesz karę
7. Trzyletni zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych i 12k grzywny
8. Nazywasz się Jerzy Stuhr
Zawsze mnie wkurzają niewielkie kary dla gwiazdorów-przestępców. Uważam, że
1. Jedź pod wpływem alkoholu
2. Uderz w motocyklistę
3. Ucieknij z miejsca zdarzenia (bo nawet nie zauważyłeś, że jesteś sprawcą kolizji
4. Motocyklista podnosi się i Cię dogania mówiąc, żebyś się zatrzymał i wszystko ma nagrane
5. Znowu uciekasz
6. Sprawa trafia do sądu i dostajesz karę
7. Trzyletni zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych i 12k grzywny
8. Nazywasz się Jerzy Stuhr
Zawsze mnie wkurzają niewielkie kary dla gwiazdorów-przestępców. Uważam, że
Ynfluencer +10
Będzie tak. Za całą pomoc Ukrainie w nagrodę zyskamy to, że cały tort odbudowy i nowych inwestycji zgarną zachodnie koncerny. Kaczyńskiemu już chóry anielskie grają w głowie jaki to piękny sojusz państw bloku wschodniego stworzymy, a prawda będzie taka, że na koniec odbędzie jakaś wielka konferencja, dogadają się potężniejsi gracze, jak dojdzie do punktu: "A co z Polską?" to wtedy rozlegnie się takie "buahahahaha"
No, ale my "tylko wysyłamy czołgi, które i
No, ale my "tylko wysyłamy czołgi, które i

Posiadam #router WR1043ND v2
i nie ukrywam już troche zawodzi mnie, resetuje się, po restarcie dopiero zyskuje wigoru na parę dni.
Szukam czegoś lepszego, z wifi dobrym, kwota do 300zł starczy?
łacze mam światełko od #inea 120/12 fajnie gdyby udało się osiągnąć je ;)
Sieci wifi w okolicy mam mało 2-3 więc nie zapchany rejon ;)
Dlatego go polecam, a dlaczego Tobie tak muli... Ustaw mu 40mhz i jakieś kanały ręcznie.
Pamiętam, że testowałem różne wersje, a jak szukałem rozwiązania to wszyscy mówili, ze zapchane wifi co u mnie nie sprawdzało sie, no bo 3 sieci wifi znajdywało max
@PaulPavello: @neski: Dziękuję, muszę poczytać o nich.
Wydawało mi się, że pisałeś kiedyś o internecie z wtvk, że byłeś mega zadowolony. Ale mniejsza z tym.
Router ma naprawdę duże możliwości konfiguracyjne. Za tę cenę nie ma sobie równych.
To co wrzucił @Lord_Jim to ewidentnie prędkości A/C, jeżeli Twoje urządzenie (fon/laptop) tego nie wspiera to oczywiście nie osiągniesz tego samego wyniku.