Aktywne Wpisy

cordianss +32
Wam się nie da dogodzić programem, wyliczeniami, ustawami i tak zagłosujecie na tych, którzy rozwalają kraj od 89 roku.
#konfederacja #polityka #bekazlewactwa #4konserwy
#konfederacja #polityka #bekazlewactwa #4konserwy
tylkoponsfw +9
Wspierasz międzyrasowe związki białych kobiet z czarnymi mężczyznami tak jak ja to dajesz plusa.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki

Plusy - marketing wymienia sam, więc tylko Minusy obu tych bliźniaczych drukarek:
- płyta, do której mocowany jest stół - jest z akrylu, gnie się (jak widać na filmie powyższym) straszliwie, a od temperatury stołu (jego izolacja ma to ratować) też będzie się deformować. Więc warto brać
- można na niej drukować gumę tylko na titanie a nie na tym aluminiowym ekstruderze,
- akryle lepiej zamienić na alu, szczególnie łoże stołu, wózki z akrylu czy końce osi Y nie sprawiają problemów -
chyba że sie nimi stuknie gdzieś i się połamią(jak u mnie) albo podczas skręcania pęknie jak mocowanie silnika osi Z https://www.thingiverse.com/thing:2573289
zasilacz ze stykami na wierzchu to też problem tu narysowałem obudowe i przyczepiłem do
@rybycy oczywiście można sobie wydrukować osłonę na dupke zasilacza, ale nie o to chodzi. Jako produkt gotowy powinno zawierać choć minimum bezpieczeństwa dla usera zapewnione out-of-the-box, a masowa (bo te drukarki klepane na tysiace) produkcja pudełka z otworami, nasuwanego na tył zasilacza - byłaby groszowa