Aktywne Wpisy
cleopatre +51
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Silklash +509
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@FELIX90: To tak można?
@chciwykrasnolud: przecież wysłali tam etatowych ratowników, bo zwyczajnie ich tam nie ma. Zimą w tym rejonie są tylko Polacy na k2. Oni próbują prowadzić akcję ratunkową. Bez kosztownego transportu, nie byłoby na to szans
@resorak: Jak to ja?
@wissarionow: Nie posiadam
@enforcer: Czyli frajery
@FELIX90: Czyli polacy składają się na paliwo bo jakiś heroinista ma swoje ukochane hobby
@dreammaster: No polski podatnik.
@FELIX90: Naprawdę przelejesz? To bardzo miłe, chocpewnie to blef. Daje to zły przykład że ubezpieczenia są dla frajerów.
Kto miałby ich ratować?