Mirki, pieczemy z teściem chleb a nawet trzy (w sumie to teść piecze a ja trochę pomagam). Teść jest z gatunku złota rączka/majsterkowicz i jakiś czas temu przystosował starą kuchnię kaflową pod domowy wypiek chleba. Jeśli jakiś losowy kataklizm nie stanie nam na drodze to jeszcze dziś czeka nas kosztowanie pysznego, ciepłego wiejskiego chleba z masłem i szczyptą soli.
I tu mega prośba. Pomożecie wyrzucić to w gorące? Pokaże ten wpis teściowi, myślę, że będzie miał mega radochę (⌐͡■͜ʖ͡■). Dodatkowo ma tu konto jego syn a mój szwagier. Niech się wstydzi, że to ja a nie on odstawiam taką reklamę. Wszystkich plusujących zawołam do wpisu gdzie wrzucę zdjęcia efektu dzisiejszych starań.
Jak tam niebo nad Ukraina już czyste? F-16 wygrały wojnę? Nawet do linii frontu ich nie wyślą bo szybciej by spadały od Su-57 niż by zdążyli dostarczyć następne #ukraina #rosja
I tu mega prośba. Pomożecie wyrzucić to w gorące? Pokaże ten wpis teściowi, myślę, że będzie miał mega radochę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). Dodatkowo ma tu konto jego syn a mój szwagier. Niech się wstydzi, że to ja a nie on odstawiam taką reklamę. Wszystkich plusujących zawołam do wpisu gdzie wrzucę zdjęcia efektu dzisiejszych starań.
#diy #gotujzwykopem #zainteresowania #chwalesie
Komentarz usunięty przez autora
@TheRakQueen Masło prawilne. Bez obaw ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen