Aktywne Wpisy
Techguy91 +189
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +172
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Mam problem z sąsiadem, który rozpala plastikami w piecu. Kiedyś palił takim szajsem cały czas, teraz tylko "rozpala" i podobno dalej pali drewnem. Jak przyjeżdża śmieciarka po plastiki to kubeł jest pusty, czy można to gdzieś zgłosić? Ten tępak nie rozumie, jak się do niego mówi po ludzku. Mieszkam na wsi, straż miejska odpada.
#prawo #sasiedzi #sasiadcwel #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@AnonimoweMirkoWyznania: jeśli nie ma straży miejskiej/gminnej to do wójta, burmistrza lub starosty jako zgłoszenie podejrzenia popełnienia wykroczenia
policja przyjedzie po czasie, wtedy z komina bedzie leciał już normalny dym + nie da się tego zrobić w miarę anonimowo
sołtys jest z jego rodziny
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz}