Wpis z mikrobloga

@pazzdi: To nie wiem, nie znam się na chińskich cudach. Ale np. ludzie narzekają na zupełnie nowe modele liczników Sigma z GPS, że w mieście i ogólnie tam, gdzie jest problem z widocznością satelitów, działa to źle.
@pazzdi: @TwigTechnology: jeśli znasz ograniczenia tego modelu i je akceptujesz, to w tej cenie – moim zdaniem – warto (o ile nie przeszkadza Ci to, że w menu do wyboru masz tylko języki chiński i angielski). Kupiłem go na GearBest za nieco ponad 200 zł i używam aktualnie jako licznika przejściowego (poprzedni sprzedany, docelowy jeszcze nie kupiony). Wszystko działa należycie – żadnych problemów z softem, bateria trzyma kilkanaście godzin. Wcześniej
@Rules Używany edge 500 to pewnie ze 400zl, a bryton w tej cenie ma na plus od edge 200 tylko synchronizację przez bluetooth. Naprawdę tak warto?
@tym11 Ograniczeń żadnych nie widzę, chyba że źle patrzę a język mi nie przeszkadza. Na GB kosztował niedawno 50 dolarów co z pkt da mi 120zl na niego. Chyba czekam na cenę i biorę.
@pazzdi Garmin 200 jest całkowicie bezsensownym zakupem ze względu na brak obsługi ant+. Lepiej dołożyć i kupić coś co obsługuje puls i kadencję