Aktywne Wpisy
masternodeBTC +161
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się swoimi pomysłami w komentarzu i obserwuj tag #mirekmasterclass który zrzesza już ponad 5200 osób.
Dzisiaj moje odkrycie z ostatnich miesięcy a zakupu dokonałem oczywiście z Waszego polecenia:
Air Fryer – Wiem, że wielu z Was używa już od dłuższego czasu ale w moje ręce wpadł jednak dopiero w ostatnich miesiącach i trudno zliczyć mi zalety korzystania z tego urządzenia. „Mini-piekarnik z mega termoobiegiem” pozwoli nie tylko przyrządzić jedzenie zużywając dużo mniej energii niż zwykły piekarnik ale faktycznie jedzenie z niego po prostu smakuje lepiej. Dodatkowo jeżeli do tej pory mieliście w zwyczaju smażyć coś na patelni a da się to przyrządzić w air fryerze to i Wasze zdrowie podziękuje Wam w długim terminie za beztłuszczowe przygotowywanie posiłków. Urządzenie jest naprawdę wszechstronne a przez to, że zajmuje stosunkowo mało miejsca na kuchennym blacie to po prostu chce się z tego korzystać (reguła dostępności). Dodatkowo w porównaniu do tradycyjnego smażenia, używanie air fryera generuje mniej intensywnych zapachów. Podsumowując jest szybko, taniej, zdrowiej i wiele potraw smakuje lepiej. Ceny urządzenia różnią się w zależności od modelu a więc i Waszych preferencji natomiast nie są to drogie urządzenia zwłaszcza uwzględniając pozytywy wynikające z takiego zakupu.
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się swoimi pomysłami w komentarzu i obserwuj tag #mirekmasterclass który zrzesza już ponad 5200 osób.
Dzisiaj moje odkrycie z ostatnich miesięcy a zakupu dokonałem oczywiście z Waszego polecenia:
Air Fryer – Wiem, że wielu z Was używa już od dłuższego czasu ale w moje ręce wpadł jednak dopiero w ostatnich miesiącach i trudno zliczyć mi zalety korzystania z tego urządzenia. „Mini-piekarnik z mega termoobiegiem” pozwoli nie tylko przyrządzić jedzenie zużywając dużo mniej energii niż zwykły piekarnik ale faktycznie jedzenie z niego po prostu smakuje lepiej. Dodatkowo jeżeli do tej pory mieliście w zwyczaju smażyć coś na patelni a da się to przyrządzić w air fryerze to i Wasze zdrowie podziękuje Wam w długim terminie za beztłuszczowe przygotowywanie posiłków. Urządzenie jest naprawdę wszechstronne a przez to, że zajmuje stosunkowo mało miejsca na kuchennym blacie to po prostu chce się z tego korzystać (reguła dostępności). Dodatkowo w porównaniu do tradycyjnego smażenia, używanie air fryera generuje mniej intensywnych zapachów. Podsumowując jest szybko, taniej, zdrowiej i wiele potraw smakuje lepiej. Ceny urządzenia różnią się w zależności od modelu a więc i Waszych preferencji natomiast nie są to drogie urządzenia zwłaszcza uwzględniając pozytywy wynikające z takiego zakupu.
czykoniemnieslysza +497
Shaming gniazdowników trwa, oczywiście wcale nie na zamówienie deweloperów. Ha tfu Wyborcza.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Większość krzykaczy “z patusami na ustach” nawet nie ma pojęcia o czym jest rozmowa. Są pytania, ale nie ma odpowiedzi. Jest za to krzyk i usuwanie treści.
Nie interesuje Was historia tej dramy? Serio macie w dupie powód tej wojny? Serio myślicie, że ludzie kręcą taką gównoburzę bo dostali bana za obrażanie wodza?
Nie wiecie od czego się zaczęło i o co ta wojna, to ja Wam napiszę.
Wojna jest oto żebyście mieli coś do powiedzenia. Tak, tak. Żebyście Wy krzykacze mieli coś do powiedzenia w tej lidze.
Te wszystkie gównoburze mają swój początek dawno temu, a zaczęło się od tego, że ktoś zaczął wyrzucać Wasze głosy do kosza. Była tu kiedyś tak zwana “demokracja”. Tak zwana, bo z demokracją to miało g---o wspólnego. Wasze wybory leciały do kosza. Nie raz i nie dwa. I to właśnie te patusy, na których krzyczycie w tych komentarzach podnosiły głos nawet wtedy, gdy decyzja podjęta przez ligowiczów była sprzeczna z głosami oddanymi przez nich samych.
Te patusy poświęciły setki godzin na to, żeby ta liga była tym czym jest w tym momencie. To samo się nie zbudowało.
Gdy większość z nich pojawiła się w lidze to była to dla niej jeszcze era kamienia łupanego. Siła tej ligi tkwiła w ludziach. Dzięki nim powstało wiele:
- arkusz kalkulacyjny do list startowych,
- strona internetowa,
- grafiki / plakaty,
- filmiki promujące ligę,
- ACL Manager,
- profil na FB,
- regulaminy,
- transmisje wideo.
Teraz na większość osób zaangażowanych w ligę po prostu się wypięto, a części zrobiło się w lidze za duszno i sobie poszła tam, gdzie nie ma cenzury. Część osób została i dalej się udziela, ale nawet na nich są najazdy, czego osobiście byłem wczoraj, czy przedwczoraj świadkiem na discordzie.
Jeszcze chwila i w lidze zostaną tylko ci, którzy przychodzą raz na 2 tygodnie pojeździć i elo. No ale 300 osób w excelu ładnie wygląda.
ps. Uprzedzając pytania - nie wszystko z listy jest autorstwa tych, którzy odeszli.
ps2. Nie mam nic do osób którzy przychodzą do ligii tylko pojeździć. Dla nich tę ligę rozwijaliśmy i w sumie dla nich jest ta gównoburza.
I proszę darujcie sobie stwierdzenia, że to kolejny atak.
Lepiej zastanówcie się dlaczego są przed Wami usuwane wypowiedzi innych i całe kanały. Bo kogoś obrażały? A o kim świadczy taka wypowiedź? O tym, kto ją napisał, czy o tym kto w niej został zwyzywany? Czy aby na pewno wiecie dlaczego znikają wypowiedzi i całe kanały? Przez to, że ktoś napisał brzydkie słowo?
@esk0: Oto przykład waszego zadufania w sobie.
@czaksniff: Dostaliście #czarnolisto z konta ACL aby nie robić szamba pod wpisami ligowymi.
@czaksniff: Ciągle podkręcałeś głupie i bezsensowne dyskusje na discord aby nakręcić chłopaków do tak zwanej GB i tym samym robił się śmietnik, a jak dobrze wiesz nie wszyscy mają ochotę czytać takie pierdoły jakie przewijały się w trakcie.
xD
@dzbanek23: XD
@czaksniff: O widzisz to w czym problem?