Wpis z mikrobloga

Mireczki robię ponownie #rozdajo z #yerbamate

Uzbierało mi się trochę yerby która mi nie smakuje, albo z innych powodow nie będę jej pił.
Nie będzie losowania. Zwycięzcę wybiorę sam na podstawie komentarzy. Tak jak ostatnio.
Wysylka jutro, oczywiście za bezpłatna.
Wygranego wybiorę wieczorkiem.
Powodzenia

Edit: zmieniam zasady, paczkę zgarnie najbardziej zaplusowany wpis, żebym nie był posądzony o jakieś układy układziki.
czas kończy się o 20:00
lukasz728 - Mireczki robię ponownie #rozdajo z #yerbamate

Uzbierało mi się trochę ...

źródło: comment_sDprj5FGP1xXPCivCEudu2fiSIpKo0sn.jpg

Pobierz
  • 202
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@lukasz728 Mój niebieski lubi yerbe, pije dużo kawy, może gdyby dostał jakaś dobra yerbe to ograniczyłby kawe, a przynajmniej nadzieja matka głupich xd
  • Odpowiedz
  • 1
@lukasz728 Tej Indegi nie piłem (jeszcze) jestem ciekaw smaku. Poza tym w domu mam na stanie 3 paczki Pajarito i Curupi, chętnie siorbnął bym Greena dla odmiany :)
  • Odpowiedz
@lukasz728: No chętnie przygarnąłbym bo w temacie yerby jestem zielonka. Od może miesiąca pierwszą paczkę sukcesywnie zużywam, akurat mam cbse silueta, także wszelkie ciekawostki na wypracowanie yerbowego gustu mile widziane. Btw, nie masz na zbyciu b------i? Nie kupowałem od razu bo nie wiedziałem czy mi podejdzie yerba w ogóle ale podeszła a nie mam chwilowo opcji żeby zanabyć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lukasz728: pamiętam początki przygody z yerba jak wkręciłem kumpla i zaparzyłem mu siano, nawet smakowało ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja jednak wolę mieć kontrolę nad tykwą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz