Wpis z mikrobloga

@salvador5000: jak tylko sztangielki i drążek, to możesz się pobawić w jakiś split łączony z kalisteniką. Dlaczego nie siłownia? Tam miałbyś sprzęt, żeby robić porządne FBW albo jakiś push/pull.
Zrób trening podciąganie plus pompki na przemian. Z progresja koniecznie! W niedziele odpoczynek. Tylko jedz dobrze! Bialko musi być! Kalorie muszą byc! Inaczej to machanie bez sensu!
  • 0
@zraloW hmmm. No tak, wiem. Dieta to podstawa. Kiedyś już "byłem w formie" i raczej mi chodzi o odbudowanie fit sylwetki a nie masowanie więc dieta musi być dopięta. W zeszłym sezonie leciały same pompki, trochę drążek i to bez żadnych planów i byłem miło zaskoczony efektami. Teraz ciężko mi się zmobilizować więc plan wskazany żebyście było czego trzymać.
@mam_tu_niezly_ubaw_
@Verceti
Masowania bez ciezarow nie zrobisz. Nadwyzka kalorii raczej cie zaleje tluszczem. Bialko musi byc zeby miesnie nie spadly do minimum. Trening na deficycie kalorycznym ze slaba dieta cie moze za bardzo wychudzic. Spalisz sporo miesni. Jak chcesz forme na lato to rob mega trening w domu, jedz duzo bialka, licz kalorie i bedzie dobrze. Plan? Progresja! Nie wiem gdzie jestes, ale bez progresji nigdzie nie zajdziesz. Musisz zwiekszac obciazenie caly czas, w