Aktywne Wpisy

Rad-X +48
źródło: 1000024941
Pobierz
chearru +14
Nie ukrywam, że jest mi po prostu bardzo przykro. Proszę, aby osoby hejterskie przestały wyzywać mnie w wiadomościach prywatnych...
Wiem, że dla kogoś mój problem może wydawać się głupi albo nieważny, ale nie musicie mnie wyzywać. 🥺
Zapisałam się na wrzesień na pierwszą sesję usuwania tatuażu ze ślimakiem. Nie zmuszam nikogo do wpłacania ani kupowania czegokolwiek. Nie chcę też być odbierana jako żebraczka, dlatego chętnie odwdzięczę się zdjęciami lub gotowym zestawem z
Wiem, że dla kogoś mój problem może wydawać się głupi albo nieważny, ale nie musicie mnie wyzywać. 🥺
Zapisałam się na wrzesień na pierwszą sesję usuwania tatuażu ze ślimakiem. Nie zmuszam nikogo do wpłacania ani kupowania czegokolwiek. Nie chcę też być odbierana jako żebraczka, dlatego chętnie odwdzięczę się zdjęciami lub gotowym zestawem z
źródło: 18255
Pobierz

https://cryptodemy.pl/agencje-ratingowe-przyjrza-sie-kryptowalutom/
Z pozoru mniej ważny news, jednak... Końcowa ocena agencji ratingowej może zadecydować, czy wpłynie więcej pieniędzy na rynek. Poza tym jesteś ciekawi, jak poszczególne kryptowaluty zostaną ocenione.
#kryptowaluty #bitcoin
Komentarz usunięty przez autora
W zupełności się zgadzamy. Klasyczne ratingi dotyczą ryzyka kredytowego, czyli możliwości terminowego zwrotu kapitału wraz z odsetkami. Z natury rzeczy rating "Bitcoina" nie może być tym samym, co rating spółek, państw, czy konkretnych emisji instrumentów dłużnych, bo Bitcoin nie generuje przepływów pieniężnych, nie jest też to żaden podmiot mogący zaciągać zobowiązania. Jakiekolwiek porównywanie ratingu BTC i ratingów klasycznych przez potencjalnego inwestora w celu oceny ryzyka inwestycji byłoby błędem rzeczowym.
Swoją