Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi

affairz +246
Midel to jest typ gościa który za hajs otrzymany od rodziców kupował mieszkania kiedy były tanie, one potem podrożały i chłop uwierzył, że jest nowym Warrenem Buffettem i jest w stanie powiedzieć coś mądrego na dosłownie każdy temat
do listy osiągnięć może sobie teraz dopisać występ w podcaście, gdzie na YT ma prawie 50% łapek w dół, podczas gdy chyba ŻADEN gość wcześniej nie miał więcej niż 1-3% łapek w dół ( ͡° ͜ʖ ͡
do listy osiągnięć może sobie teraz dopisać występ w podcaście, gdzie na YT ma prawie 50% łapek w dół, podczas gdy chyba ŻADEN gość wcześniej nie miał więcej niż 1-3% łapek w dół ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: Firefox_Screenshot_2025-03-05T13-07-28.485Z
Pobierz

https://cryptodemy.pl/agencje-ratingowe-przyjrza-sie-kryptowalutom/
Z pozoru mniej ważny news, jednak... Końcowa ocena agencji ratingowej może zadecydować, czy wpłynie więcej pieniędzy na rynek. Poza tym jesteś ciekawi, jak poszczególne kryptowaluty zostaną ocenione.
#kryptowaluty #bitcoin
Komentarz usunięty przez autora
W zupełności się zgadzamy. Klasyczne ratingi dotyczą ryzyka kredytowego, czyli możliwości terminowego zwrotu kapitału wraz z odsetkami. Z natury rzeczy rating "Bitcoina" nie może być tym samym, co rating spółek, państw, czy konkretnych emisji instrumentów dłużnych, bo Bitcoin nie generuje przepływów pieniężnych, nie jest też to żaden podmiot mogący zaciągać zobowiązania. Jakiekolwiek porównywanie ratingu BTC i ratingów klasycznych przez potencjalnego inwestora w celu oceny ryzyka inwestycji byłoby błędem rzeczowym.
Swoją