Aktywne Wpisy
dziobnij2 +136
Jak ognia piekielnego unikam wszelkich dawnych znajomych ze szkoły. Nie spotkałem żadnego od dłuższego czasu, ale gdybym spotkał jakąś znajomą twarz na spierdotripie, to natychmiast bym odwrócił głowię, przeszedł na drugą stronę ulicy i udawał, że nie widzę. Gdyby jakiś stary znajomy zagadał do mnie i się zapytał "co u mnie", albo "gdzie pracuję", to co mam mu odpowiedzieć? Że od skończenia liceum w 2009 roku siedzę w domu z rodzicami i
karpiniusz +38
XD
Wy się śmiejecie, a nie zdajecie sobie sprawy, że tak to dokładnie funkcjonuje w wielu MPK.
Ja się zastanawiam, jakim cudem taki regulamin w MPK jest zgodny z prawem. Nie potrafią dostarczyć mi usługi, za którą im płacę i jeszcze z tego tytułu każą ponosić mi dodatkowe koszty.
Mam dopłacać za niepełną usługę. MPK powinno móc legalnie w takiej sytuacji co najwyżej zwrócić mi kasę za bilet.
Ostatnio w Krakowie - jechałem 25-minutową trasą, więc kupiłem bilet na 40, a nie 20 minut xD (nie używam MPK alenwtedy miałem ze sobą #!$%@? ciężką torbę) Trasa bez przesiadek. Po 10 minutach drogi tramwaj się rozkraczył i zablokował torowisko. Autobusy tamtędy nie kursują. #!$%@? z tym ciężkim gównem na rownoległe torowisko. #!$%@? niemiłosiernie. Doszedłem po 15 minutach. (25 minut od kupna biletu)
5 minut czekania na tramwaj, zostało 15 minut drogi. Obie linie zaraz się zbierają. No i przed przystankiem końcowym wbija pan kontroler. No mandacik #!$%@? 45 minut na
@dombol
Możecie podać jakąś próbkę tego dźwięku? Próbuje znaleźć ale same en54 pokazuje
@Zeliwny
Tutaj od 3:05 ( ͡° ͜ʖ ͡
@dombol
Dzięki wielkie za poprawę humoru! Chciałem juz się podnosić do domofonu :D