Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
JavierDaY +8
Apel do wszystkich, którzy świętują w majówkę. NIE MIESZAJCIE ALKO Z ENERGETYKAMI. Przestałem pic przez problemy z sercem, od roku nie wypiłem nic. Dzisiaj jestem na majówce z ziomkami i z kolezanka akurat jestem w szpitalu, bo jej serce zaczęło wariować. Ma stan przedzawałowy, a tez była taka fifarafa do robienia drinków z energolami.
#boks
@j4ace: Piłka nożna. 22 chłopa biega za napompowanym kondonem i próbuje go wbić między dwa słupki. I robią sobie przy tym krzywdę, od odbicia tysięcy piłek głową mają odbite mózgi bardziej niż bokserzy, albo wślizgi, biegnie koleś z piłką a drugi mu wjeżdża korami w kolano, złamał mu kolano tylko dlatego, że tamten miał akurat napompowany pęcherz przy sobie.
Dorosli faceci ktorzy biegają w ta i z powrotem w podkolanowkach za balonem w skorze.
Dorosli faceci ktorzy przestawiaja figurki na planszy w kratke.
Dorosli faceci a sie glodza i zjezdzaja po szynach ze sztucznie wybudowanych gor.
Dorosli faceci a rozbieraja samochody na czesci tak ze nie nadaja sie do uzytku i narazaja swoje zycie zeby przejechac obok goscia machajacego flaga z plansza od
Komentarz usunięty przez autora
-bolało Cię jak w 2 minucie uderzylem Cię w brzuch?
-tak
-przepraszam.
@PtactwaWiele
No nie wiem, bieganie i cel, który nie jest #!$%@? mordy drugiego (w piłce nożnej faule się zdarzają, owszem, ale są za to kary i piłkarze w większości starają się zminimalizować ryzyko...) czy ruszanie pionkami po szachownicy wciąż nie brzmi absurdalnie. A bicie się po głowie owszem.
W boksie sa umiejętności, taktyka, jasne kazdy ma swoj punkt widzenia. Dla mnie bardziej absurdalna jest pilka nozna