Aktywne Wpisy
MrMas +443
Zakazać trzymania psów powyżej 5 kg w blokach mieszkalnych i myślę że większość problemów z psiarzami i sfrustrowanymi psami się rozwiąże
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
ZenujacaDoomerka +161
Żadna kobieta urodzona po 1993 nie umie gotować, znają tylko McDonald, ładowanie telefonu,"twerkowanie", biseksualizm, jedzenie ostrych chrupkow, kłamanie
Idę w końcu do psychoterapeuty. Powodów wiele - problemy rodzinne, strata najlepszego przyjaciela, która spowodowała totalne #!$%@? w kwestii zaufania i przywiązania do kogokolwiek, a ostatnio napady paniki, uczucie życia w szklanej bańce i hipochondria...
Zupełnie nie wiem, jak się przygotować, bo bardzo często brakuje mi języka w gębie, kiedy próbuję się komuś wygadać. Jakieś protipy? Czy na początku jest jakiś ogólny wywiad wstępny, czy mam przyjść z gotową listą problemów? Boje się, ze pierwsza wizyta minie mi na ryczeniu przez 50 minut ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pytanie #psychiatria #psychologia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Będziesz o nich opowiadał, sam starając się je zrozumieć, specjalista Ci pomoże jak osiagnąć efekty. Nie masz sie czego obawiać.
"znajdź swój sposób by porozmawiać z Bogiem "
Polecam iść na koncert Eldo